Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Adana, Mersin, Afyon, Uşak hatta tüm Türkiye. Kendinize çok dikkat edin. Tarih verildi

Hava Forum tarafından Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Adana, Mersin, Afyon, Uşak hatta tüm Türkiye'ye çok önemli bir duyuru gerçekleştirildi. Tarih de verildi.

Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Adana, Mersin, Afyon, Uşak hatta tüm Türkiye. Kendinize çok dikkat edin. Tarih verildi

Balkan soğuklarının etkisi altına giren Türkiye yeniden Arabistan üzerinden gelen sıcak hava dalgasını karşılıyor. Hatta Arabistan sıcaklarının bugünden itibaren yurdumuza girmesiyle birlikte Doğu Akdeniz bölgesindeki illerimiz Hatay, Adana ve Kilis'te yüksek sıcaklıklar etkili oldu. 

Hava Forum tarafından Türkiye'ye yeni bir tarih ve duyuru daha verildi. Duyuruda Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Adana, Mersin, Afyon, Uşak olmak üzere birçok bölgedeki ilimizin dişini sıkmaya devam etmek zorunda kalacağı dile getirildi: 

"Sıcaklardan bunalanlar, sizden 8-10 gün daha sabretmenizi rica ediyoruz. Sonrasında normallere teslimsiz ve daha sonrasında da serinlemeye devam etmez. Şu 8-10 gün özellikle İç Anadolu, İç Ege, Doğu Akdeniz, Güneydoğu Anadolu kendine dikkat etsin..." 

Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Adana, Mersin, Afyon, Uşak hatta tüm Türkiye. Kendinize çok dikkat edin. Tarih verildi - Resim : 1