Saadet öğretmenin yürek yakan intiharı

Gaziantep'te sözleşmeli öğretmen olarak çalışan Saadet H., sosyal medya hesabından kendisine mobbing uygulandığını ileri süren bir not yazdı ve ardından 6. kattaki evin terasından atlayarak intihar etti.

Saadet öğretmenin yürek yakan intiharı

Gaziantep'te Türkçe öğretmeni Saadet H. 6 katlı apartmanın terasından atladı. Hayatını kaybeden Saadet H.'nin sosyal medya hesabından, 'Öğrencilerim haklarını helal etsinler, gözüm gibi baktım hepsine, üzülmesinler ben yapamadım mobbinge uğramaktan. Allah'a emanetsiniz canım öğrencilerim' paylaşımında bulunduğu ortaya çıktı.

Kızının ölüm haberini alan annesi sinir krizi geçirdi.
Kızının ölüm haberini alan annesi sinir krizi geçirdi.

Saadet H., mesajında şunları yazdı:

Sevdigim seni cok seviyorum kendine hani hep soylerdum sen benim doktorumsun diye c.... o... hep oyylesin iste dikkat et kendine ogrencilerim haklarini helal etsinler gozum gibi baktim hepsine uzulmesinler ben yapamadim mobbinge ugramaktan Allaha emanetsiniz canim ogrencilerim hep iyi hatirlayin beni pasta kesmistik en son size kirmiziIi kalpli pastalar birakiyorum diger ogrencilerimede sozumdu unutmadim birgun gorusmek dilegiyle Allaha emanet olun sizi her zaman seven ogretmeniniz saadet
Hergun pamuik ipgilinize baglisiniz sozunden biktim usandim