Gece alevlerle aydınlandı! Eyüpsultan'da 6 katlı bina alev alev yandı

İstanbul Eyüpsultan'da 6 katlı binanın giriş katında bulunan kıraathanede bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın korku yarattı. Alevler tüm binayı sararken, ihbar üzerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri olay yerine geldi. İftaiyenin müdahalesiyle yangın söndürülürken, yanındaki binalar da zarar gördü. Ölü ve yaralının olmadığı yangının çıkış nedeni ile ilgili ekipler çalışma başlattı.

Gece alevlerle aydınlandı! Eyüpsultan'da 6 katlı bina alev alev yandı

Eyüpsultan’da 6 katlı binanın giriş katında bulunan kıraathanede henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangının büyümesiyle binanın dış cephesi alevler içinde kalırken, yanındaki binanın dış cephesi de zarar gördü. Vatandaşların korku içinde kendilerini dışarıya attığı yangın söndürülürken, yangın neticesinde ölü ve yaralı olmadığı öğrenildi.

Gece alevlerle aydınlandı! Eyüpsultan'da 6 katlı bina alev alev yandı - Resim : 1

Yangın, saat 02.00 sıralarında Eyüpsultan Esentepe Mahallesi Şair Şirzat Sokak’ta bulunan 6 katlı binanın giriş katındaki kıraathanede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, henüz bilinmeyen bir nedenle kıraathanede yangın çıktı. Yangın kısa sürede kıraathaneyi sararken alevler 6 katlı binanın dış cephesini kaplayıp büyüdü.

Gece alevlerle aydınlandı! Eyüpsultan'da 6 katlı bina alev alev yandı - Resim : 2

Alevler yandaki binanın dış cephesine de sirayet edip zarar verdi. Vatandaşlar korku içinde kendilerini dışarı atarken bir yandan da durumu polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangına kısa sürede müdahale ederek söndürdü. Yangında ölü ve yaralı olmazken kıraathane ve her iki binanın dış cephesi de hasar gördü. Öte yandan kıraathanenin bahçesinde park halinde olan iki motosiklette de hasar meydana geldi.

Gece alevlerle aydınlandı! Eyüpsultan'da 6 katlı bina alev alev yandı - Resim : 3

Ekipler, yangının çıkış nedenine ilişkin çalışma başlattı.