Gece bahçesinden gelen sese bakmayan giden adam, karanlığın içinde gördüğü yaratık ile dehşete düştü.

Bolu'nun Yeniçağa ilçesinde bulunan Gökyüzü Mahallesi'nde oturan bir vatandaş gece bahçesinden gelen ses üzerine bahçesine bakmaya çıktı. Bahçesine yiyecek aramaya gelen ayıyı gören adam ne yapacağını bilemedi. Karanlığın içinden parlayan gözlerle vatandaşa bakan ayı bir süre bahçede yiyecek aradıktan sonra sessizce uzaklaştı.

Gece bahçesinden gelen sese bakmayan giden adam, karanlığın içinde gördüğü yaratık ile dehşete düştü.

Bolu'nun Yeniçağa ilçesinde bahçesinden gelen sesler üzerine bahçesine inen bir vatandaş karanlığın içinden ona bakan bir çift gözü görünce dehşete düştü. Bahçesine yiyecek aramaya gelen ayı ile karşılaşan vatandaş kısa süren bir paniğin ardından cep telefonu kamerası ile ayıyı görüntüledi. Aç kalan ayı bir süre bahçede yiyecek aradıktan sonra sakince bahçeden uzaklaşarak gözden kayboldu. 

AĞAÇLARIN ARKASINA SAKLANDI

Gölyüzü Mahallesi'nde vatandaşlar evin bahçesine giren ayının yiyecek aradığını gördü. Bahçedeki ayıyı görenler hemen cep telefonu kamerasını açtı. Ağaçların arkasına saklanan ve bahçede yiyecek arayan ayı kameraya yansıdı. Bahçede bir süre dolaşan hayvan, daha sonra uzaklaşarak gözden kayboldu. Öte yandan, geçtiğimiz günlerde ise ilçenin sokaklarında yeniden ayı görülmüş ve vatandaşlar peşine düşmüştü.

 

Gece bahçesinden gelen sese bakmayan giden adam, karanlığın içinde gördüğü yaratık ile dehşete düştü. - Resim : 1