Gece boyu süren yağmura eşlik eden yıldırımlar geceyi aydınlattı! İzmir Körfezine düşen yıldırım yürekleri ağza getirdi

İzmir'de gece saatlerinden itibaren etkili olmaya başlayan şiddetli sağanak yağmur yaşamı olumsuz etkiledi. Gece boyu kendisini göstermeye devam eden şiddetli sağanak yağmura eşlik eden gök gürültüsü ve şimşekler adeta geceyi aydınlattı. İzmir Körfezine düşen yıldırımlar ise bir vatandaş tarafından görüntülendi.

Gece boyu süren yağmura eşlik eden yıldırımlar geceyi aydınlattı! İzmir Körfezine düşen yıldırım yürekleri ağza getirdi

İzmir'de gece saatlerinden itibaren etkili olan şiddetli yağmur ve fırtına günlük yaşamı olumsuz etkileyerek korkuya neden oldu.

DÜŞEN YILDIRIM GÖRÜNTÜLENDİ

Gece boyu süren şiddetli sağanağın yanında düşen yıldırımlar tedirginlik oluşturdu. İzmir Körfezine düşen yıldırım anı bir vatandaş tarafından cep telefonu ile görüntülendi. 

 

Gece boyu süren yağmura eşlik eden yıldırımlar geceyi aydınlattı! İzmir Körfezine düşen yıldırım yürekleri ağza getirdi - Resim : 1

YAĞMUR SONRASI PEŞ PEŞE DÜŞEN ŞİMŞEKLER KORKUTTU

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün İzmir için sağanak yağış uyarısı yapmasının ardından gece saatlerinde başlayan yağmur sürüyor. Sağanak yağış beraberinde gök gürültüsü ve şimşekleri de peşinde getirirken, kentin ayrı noktalarında meydana gelen şimşekler geceyi adeta gündüze çevirdi.

İzmir Körfezine yıldırımın düştüğü anlar ise bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerası ile görüntülendi.

 

Gece boyu süren yağmura eşlik eden yıldırımlar geceyi aydınlattı! İzmir Körfezine düşen yıldırım yürekleri ağza getirdi - Resim : 2