Gece kulübü işletmecisi gözler önünde öldürüldü! O anlar kamerada!

Bursa'da gece kulübü işletmecisi Bülent Karakuş (43), dün gece otoparktaki aracına giderken yamımda yaklaşan biri tarafından silah kabzasıyla darp edildi. Dakikalarca darbeden saldırgan, ardından Karakuş'u kafasından vurarak olay yerinden kaçtı. Karakuş'un 4 gün sonra görülecek cinayet davasında şikayetçi taraf olduğu öğrenildi.

Dün akşam saat 20.45 sularında Nilüfer ilçesi Çamlıca Mahallesi'de yaşanan olayda gece kulübü işletmecisi olduğu öğrenilen Bülent Karakuş, otoparkta aracına doğru ilerlerken yanına yaklaşan elinde bulunan ilahın kabzasıyla Karakuş'u darp etmeye başladı. Dakikalarca darp eden saldırgan, o anlara şahit olup tepki gösteren mahalleliye aldırış etmeden, yerde kanlar içinde uzanan Karakuş'un kafasına 1 el ateş ederek olay yerinden otomobili ile kaçtı.

Mahallelinin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Sağlık ekipleri yaptıkları ilk incelemede Karakuş'un hayatını kaybettiğini belirledi. Kaçan şüpheliyi takibe alan polis ekipleri, şüphelinin aracını olay yerinden 2 km uzaklıktaki bir alanda terk edilmiş halde buldu. Karakuş’un cesedi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis ekipleri, şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

4 GÜN SONRAKİ CİNAYET DAVASINDA ŞİKAYETÇİ TARAFTI

Bülent Karakuş’un, 29 Ağustos 2022 tarihinde gece kulübü önünde taksi şoförü Murat Kayalı’nın hayatını kaybettiği, işletmede çalışan Mehmet C. ve Zülküf A.’nın ise ağır yaralandığı silahlı çatışma ile ilgili sürdürülen soruşturma kapsamında açılan davada şikayetçi taraf olduğu öğrenildi. Olayla ilgili davanın da 29 Eylül tarihinde Bursa 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde görüleceği belirtildi.