Gece vakti bahçesinde bir tuhaflık olduğunu sezen kadın aşağı indi. Gördüğü manzarayı önce rüya sandı, sonra gerçek olduğunu anlayıp kayda aldı

Gece vakti bahçesinde tuhaf bir şeyler olduğunu sezen kadın, telefonunu alıp bahçeye çıktı. Gördüğü manzarayı önce rüya sandı, daha sonra anlattığı kişilerin inanmayacağını düşünerek kayda aldı. Böyle bir olay ne gördünüz ne duydunuz...

Sosyal medyada paylaşılan görüntü, yine izleyenleri şaşkına çevirecek cinsten. Hatta büyük olasılıkla daha önce böyle bir şeyi hiç kimse görmedi.

İNANILMAZ MANZARA

Gece vakti bahçesinde tuhaf bir şeyler olduğunu sezen kadın, telefonunu alıp bahçeye çıktı. Gördüğü manzaraya inanmak pek mümkün değildi. Kadın önce kendisini bir rüyada sandı ancak kısa sürede gerçek olduğunu gördü.

BAHÇEDE GEZİYORLARDI

Kadın, komşusunun köpeğinin gece gizlice bahçesine girdiğini ve midillisine bindiğini gördü. Hem midilli hem de köpek hallerinden memnun bir şekilde bahçede geziyorlardı. Kadın, olayı anlattığı kişilerin böyle bir şeyin yaşandığına inanmayacağını düşünerek kayda aldı. O anları sosyal medyada da paylaştı. Midilli ve köpeğin dostluğu, büyük beğeni topladı.