Gece vakti gezmeye çıkan adamın yanındaki hayvana kimse inanamadı. Herkes duraksayıp gerçek mi diye baktı. Tersi pis diye kimse yaklaşmadı

Türkiye'de gece vakti yürüyüşe çıkan vatandaşın yanındaki hayvanı görenler, önce şaşırdı ancak daha sonra yüzlerinde tatlı bir tebessüm oluştu. O anları kayıt altına alan vatandaşlar, hayvanın agresif bir hayvan olması nedeniyle yanına pek yaklaşmadı.

Ülkemizde kedi, köpek, kuş hatta iguana beslediğine sık sık şahit oluyoruz ancak bu sefer bir vatandaşın yanındaki hayvan herkesi şaşkına uğrattı. 

GECE GEZMESİNE ÇIKTILAR

Vatandaş, gece gezmesine çıkarken yakın dostunu da evde bırakmadı. Herkesin görünce ilgi gösterdiği hayvanı da yanına alan vatandaş sahil kenarında yürümeye başladı. 

HERKES DURAKSAYIP BAKTI 

Adamın yanındaki hayvanın önce köpek olduğunu zanneden vatandaşlar daha sonra bunun bir kaz olduğunu görünce duraksayıp baktı. 

TERSİ ÇOK PİS DİYE KİMSE YAKLAŞMADI

Video sosyal medyada da kısa süre içerisinde viral oldu. Vatandaşlar, kazların bazı durumlarda agresif tavırlar sergilediğini bildikleri için hayvana yaklaşma konusunda temkinli davrandı ancak hayvanın tatlı tavırları herkesi gülümsetti.