Çocuğunu döven anne tutuklandı

Geçen yıl serbest bırakılan anne, yeni görüntülerin ortaya çıkması üzerine yeniden gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen Nurcan Serçe ve erkek arkadaşı tutuklandı.

Çocuğunu döven anne tutuklandı

Kocaeli'de geçen yıl çocuğunu darp etmekten gözaltına alınıp bırakılan anne, görüntülerin ''Yeni delil sayılması" üzerine yeniden gözaltına alındı. Anne hakkında "kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan soruşturma başlatıldı. Adliyeye sevk edilen kadın ve birlikte yaşadığı erkek arkadaşı tutuklandı.. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı da çocukların koruma altına alındığını belirtti.

Geçen yıl serbest bırakılan anne, yeni görüntülerin ortaya çıkması üzerine yeniden gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen Nurcan serçe ve erkek arkadaşı tutuklandı.

Olay Geçen yıl Temmuz ayında Kocaeli'nin Körfez ilçesinde meydana geldi. Nurcan Serçe küçük kızına şiddet uygularken görüntülendi. O dönem gözaltına alınan kadın sevk edildiği adliyede serbest bırakıldı.Cumhuriyet savcılığı şiddete uğrayan çocuğun farklı olduğu ve görüntülerin yeni delil niteliği taşıdığını belirtti.

Bunun üzerine Nurcan Serçe ve erkek arkadaşı gözaltına alındı. Anne, "kasten öldürmeye teşebbüs", Erkek arkadaşıysa "kasten öldürmeye teşebbüse yardım" suçlamasıyla adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan zanlılar tutuklandı.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı da yazılı bir açıklama yaptı. Şiddet gören çocuk ve kardeşlerinin olaydan sonra devlet korumasına alınarak yurda yerleştirildiğini belirtti.