Aleyna Tilki'den alkışlanacak hareket! Bu kez herkes takdir etti

Geçtiğimiz günlerde paylaştığı aşırı makyajlı hali ve cesur pozları nedeniyle eleştirilerin hedefi olan Aleyna Tilki bu kez herkes tarafından takdir edildi. Tilki, çalışamayan müzisyenler için harekete geçti.

Aleyna Tilki'den alkışlanacak hareket! Bu kez herkes takdir etti

20 yaşındaki ünlü şarkıcı Aleyna Tilki pandemi kurallarından dolayı çalışamayan müzisyenler için harekete geçti.

''Çok çok zor durumda olanların hayatlarını kurtarabiliriz''

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda,  "Ben pandemi sürecinde işsiz kalan müzisyenler için kendi kitlemi de kullanarak bir proje başlatmak istiyorum. Bana diğer büyük kitleli sanatçılar da katılırsa en azından çok çok zor durumda olanların hayatlarını kurtarabiliriz" ifadelerini kullandı.

Aleyna Tilki'den alkışlanacak hareket! Bu kez herkes takdir etti - Resim : 1

Herkes tarafından takdir edildi

Son pozlarıyla yine tepki çeken Aleyna Tilki bu kez herkes tarafından takdir edildi. Pandemi nedeniyle çalışamayan müzisyenler için bir proje başlatacağını duyurdu.

Geçtiğimiz gün paylaştığı aşırı makyajlı hali ve cesur pozları nedeniyle eleştirilerin hedefi olan Aleyna Tilki, pandemi kurallarından dolayı çalışamayan müzisyenler için harekete geçti.

''Eğer hukuksal olarak mümkün kılabilirsek projeye başlıyoruz en yakın zamanda''

Projesi için hazırlıklara başlayan Aleyna Tilki, yeni bir paylaşım yaparak "Yasal taraflarını, izinlerini bugünden konuşmaya başladık. Eğer hukuksal olarak mümkün kılabilirsek projeye başlıyoruz en yakın zamanda" dedi.

Son olarak Instagram'da paylaştığı fotoğrafları yüzünden tepki çeken Aleyna Tilki'nin bu hamlesi herkesin takdirini topladı.

Aleyna Tilki'den alkışlanacak hareket! Bu kez herkes takdir etti - Resim : 2

Eleştirilerin hedefi olmuştu

8 Mart Dünya Kadınlar Günü için paylaşımda bulunan Aleyna Tilki'nin, makyajı ve pozları eleştirilerin hedefi olmuştu.

20 yaşındaki Aleyna Tilki'nin olay pozlarına "Kaç yaşında bu 40 mı?" "Abartı makyaj yapma bence", "Bu kim?" yorumları geldi.

Tilki gönderisine şu notu düştü:

"Başarı yalnızca maskulenlikle bağlantılı değildir. Mozart kadar tanınan klasik müzik kadın sanatçı olmasa da, Picasso kadar bilinen bir kadın ressam olmasa da, bilim insanları içinde de bilinen çok fazla kadın olmasa da, aslında maskulenlerden eksik oldukları için değil sadece bilinmedikleri için başarıları azınlık gibi zannedilir!''

"Bundan sonra dünya, feminen enerjinin de tüm dünyaya hükmedebileceğini görecek. Çünkü modern zamanda kadınlar, artık bu algıyı kırabilecek farkındalıktalar... Bir gün, feminen ve maskulen dengenin tüm dünyada var olması dileğiyle..."