O yakınlaşma hakkında ilk kez konuştu

Geçtiğimiz günlerde rol arkadaşıyla samimi pozlar veren Kadir Doğulu ve sağlık sorunları nedeniyle oyunculuğa ara veren Neslihan Atagül Nişantaşı'nda görüntülendi.

O yakınlaşma hakkında ilk kez konuştu

Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu, “manevi kardeşlerimiz” dedikleri iki gence Nişantaşı’nı gezdirdi. Doğulu gençlere Nişantaşı’nın tarihi güzelliklerinden bahsederken Neslihan Atagül de soruları yanıtladı.

Geçtiğimiz aylarda geçirgen bağırsak sendromu yaşayıp tedavi gören Neslihan Atagül, sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi:

“Çok daha iyiyim, düzene giriyorum. Yemek düzenime dikkat etmem gerek hayatım boyunca. Çok daha yeni kendimi toparladığım için yavaş yavaş sporu da hayatıma alacağım. Çok yormuyorum kendimi.”

Atagül, setlere ne zaman döneceği sorusuna “Ben dinleniyorum, bilmiyorum ki şimdi ne söylesem... Uzak kalmak değil, dinleniyorum. Ciddi bir şey yaşadım. Onun tam olarak geçmesini bekliyorum” yanıtını verdi.

Ünlü oyuncu ayrıca Kadir Doğulu’nun Kanal D’de yayınlanan “Aşkın Tarifi” dizisini beğeniyle izlediğini, eşinin başrolü paylaştığı Serra Arıtürk ile iyi bir ikili olduklarını belirtti.

 

Kaynak: Hürriyet