Geçtiğimiz günlerde teknesine çıkan su samurunu beslemişti. Bu kez de onları elleriyle besledi. Herkese örnek oldu

Geçtiğimiz günlerde Yalova'da teknesiyle açılan amatör balıkçı, su samurunu beslerken görüntülenmişti. Aynı balıkçı bu defa elleriyle martıları besledi. Hayvansever balıkçı, teknesinden inince hemen orada bulunan kedilere de balık vermeden gitmedi.

Geçtiğimiz günlerde teknesine çıkan su samurunu beslemişti. Bu kez de onları elleriyle besledi. Herkese örnek oldu

Yalova’nın Çınarcık ilçesine bağlı Esenköy beldesinde yaşayan 58 yaşındaki Sinan Karagöz, yaz aylarında her gün teknesiyle Marmara Denizi’ne açılarak amatör şekilde balık tutuyor. Tuttuğu balıkları hayvanlara paylaşan Karagöz, geçtiğimiz günlerde teknesine çıkan su samurunu elleriyle beslemesiyle gündem olmuştu. Su samuruna 'gel gel' diye seslenen Karagöz, bu kez de martıları tuttuğu balıklarla besledi. Teknesi hareket halindeyken martılara 'gel kızım' diye seslenen ve balık uzatan Karagöz’ün hayvan sevgisi herkese örnek oldu.

Geçtiğimiz günlerde teknesine çıkan su samurunu beslemişti. Bu kez de onları elleriyle besledi. Herkese örnek oldu - Resim : 1

YEDİRDİ, İÇİRDİ YETMEDİ İSİM VERDİ 

Amatör balıkçı karaya çıktığında kedileri de boş çevirmeyerek, onlara balık verdi. Doğma büyüme Esenköylü olduğunu anlatan Karagöz, amatör balıkçılıkla ilgilendiğini söyledi. Su samurunu beslemesinin görüntülerinin büyük ilgi gördüğünü anlatan Karagöz, “Geçen su samuruyla yakından tanıştık. Daha önce uzaktan balık yediriyorduk bu sefer çok yakına geldi. Tekneme aldım. Yedirdim, içirdim daha sonra da gitti. Her denize çıkışımda bir bakışırız, denk gelir. 2 günde bir görürüm. Onun adını 'Bıdık' taktım” dedi. Karagöz, hayvanları çok sevdiğini ifade etti.

Geçtiğimiz günlerde teknesine çıkan su samurunu beslemişti. Bu kez de onları elleriyle besledi. Herkese örnek oldu - Resim : 2