İbrahim Tatlıses'in eski eşi Ayşegül Yıldız'dan flaş itiraf!

Geçtiğimiz sezon 'İbo Show' ile ekranlara dönen İbrahim Tatlıses, 12 yıl sonra ilk konserinin Kuruçeşme’de verdi. İbrahim Tatlıses’in eski eşi Ayşegül Yıldız, konser öncesi yaptığı itirafla dikkat çekti.

İbrahim Tatlıses'in eski eşi Ayşegül Yıldız'dan flaş itiraf!

Sahneye çıktığı ilk anda duygusal anlar yaşayan Tatlıses, konseri kendisine çıkmış bir milli piyango olarak tanımladı ve "Allah, 'yürü ya kulum' derse, kimse ona 'dur' diyemez. Her şey de Allah'tan gelir. Sizleri seviyorum, sayıyorum. Mutluyum." dedi.

İbrahim Tatlıses'in eski eşi Ayşegül Yıldız'dan flaş itiraf! - Resim : 1

YOĞUN İLGİ VARDI

Müzikseverlerin yoğun ilgi gösterdiği konserde Şafak Sezer, Gülben Ergen ve Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak'ın yanı sıra sanat dünyasından birçok kişi izleyiciler arasında yer aldı.

İbrahim Tatlıses'in eski eşi Ayşegül Yıldız'dan flaş itiraf! - Resim : 2

Usta isim sahneye çıkmadan önce konser alanının önünde uzun kuyruklar oluştuğu görüldü. Gülben Ergen ise İbrahim Tatlıses’in şarkılarına eşlik ederken göz yaşlarına hakim olamadı.

İbrahim Tatlıses'in eski eşi Ayşegül Yıldız'dan flaş itiraf! - Resim : 3

 "SÜPERİM SÜPER"

İbrahim Tatlıses sahne öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı. Tatlıses “Süperim süper. Beni izlemeye gelen dinlemeye gelen herkese teşekkür ederim.

İbrahim Tatlıses'in eski eşi Ayşegül Yıldız'dan flaş itiraf! - Resim : 4

Ben yıllardır evde oturuyordum şimdi buradayım. 10 gün prova yaptım.” dedi.

İbrahim Tatlıses'in eski eşi Ayşegül Yıldız'dan flaş itiraf! - Resim : 5

AYŞEGÜL YILDIZ'DAN AÇIKLAMA 

İbrahim Tatlıses’i eski eşi Ayşegül Yıldız ve kızı Elif Ada da dinlemeye gelenler arasındaydı. Ayşegül Yıldız eski eşi için “Onun adına çok mutluyum. Çok yakışıklı olmuş" itirafında bulundu. Kızı Elif Ada ise babasının en sevdiği şarkı sorusuna “Dom dom” cevabını vererek herkesi güldürdü. Kaynak