Gelin Halayı filmi konusu nedir, oyuncuları kimdir? Gelin Halayı filmi nerede çekildi?

Hasan Doğan'ın 2021 yapımı Gelin Halayı filmi bu akşam tv ekranlarında izleyicisi ile buluşuyor. Oyuncu kadrosunda Tuğba Melis Türk, Halil İbrahim Kurum, Faik Ergin ve Selahattin Taşdöğen'in bulunduğu Gelin Halayı filmi konusu nedir, oyuncuları kimdir? Gelin Halayı filmi nerede çekildi?

Gelin Halayı filmi konusu nedir, oyuncuları kimdir? Gelin Halayı filmi nerede çekildi?

Bu akşam saat 20:00'de Kanal D ekranlarında yayınlanması beklenen Gelin Halayı filminin detayları merak konusu oldu. 2021 yılında gösterime giren, yönetmen koltuğunda Hasan Doğan'ın oturduğu Gelin Halayı filmi konusu nedir, oyuncuları kimdir? Senaryosunu Bekir Kerem Kurt kaleme aldığı filmin oyuncu kadrosunda birbirinden başarılı  Tuğba Melis Türk, Halil İbrahim Kurum, Faik Ergin ve Selahattin Taşdöğen gibi isimler yer alıyor. Komedi türündeki Gelin Halayı filmi nerede çekildi? Detaylar haberimizde...

Gelin Halayı filmi konusu nedir, oyuncuları kimdir? Gelin Halayı filmi nerede çekildi? - Resim : 1

GELİN HALAYI FİLMİ KONUSU NEDİR?

Ali, saf iyi niyetli bir gençtir. Aynı köyde yaşadığı Fatma’ya aşıktır. Fatma’nın babası Fevzi ise kızı için yüklü bir başlık parası istemektedir. Almanya’dan geldiğini söyleyen Alâeddin de Fatma ile evlenmek ister. Fevzi kızını isteyen iki delikanlıya karşı bir açık artırma sistemi kurar ve kızı Fatma’yı 450 Bin TL başlık parası ile Alâeddin’e verir.

Gelin Halayı filmi konusu nedir, oyuncuları kimdir? Gelin Halayı filmi nerede çekildi? - Resim : 2

Ali, bir akşam Fatma’yı, Alâeddin’inin arabası ile yayla evine kaçırır. Bundan sonra Fatma, Ali’den imam nikahının kıyılmasını ister. Ali köyden imamı da kaçırır. İmam iki tane şahit lazım der. Ali bu sefer köyün davulcu ve zurnacısını kaçırır. Fatma bu sefer annesinin de yanında olmasını ister. Ali hem kendi annesini hem de Fatma’nın annesini kaçırır. Anneler geldiğinde resmi nikah isterler.

Gelin Halayı filmi konusu nedir, oyuncuları kimdir? Gelin Halayı filmi nerede çekildi? - Resim : 3

Ali bu sefer nikah memurunu kaçırır. Nikah memuru geldiğinde anneler halay çekmek ister ama kalabalık yoktur derler. Ali köylünün çoğunu kaçırır. Artık herkes halay çekip eğlenirken Fevzi ve Alâeddin düğünü basar. Jandarma gelip Alâeddin’i dolandırıcılıktan yakalar. Fevzi ise kızını Ali’ye vermeye razı olur.

Gelin Halayı filmi konusu nedir, oyuncuları kimdir? Gelin Halayı filmi nerede çekildi? - Resim : 4

GELİN HALAYI FİLMİ OYUNCULARI KİM?

  • Tuğba Melis Türk
  • Halil İbrahim Kurum
  • Faik Ergin
  • Selahattin Taşdöğen
  • Binnur Şerbetçioğlu
  • Cem Cücenoğlu
  • Metin Keçeci
  • Aydan Burhan

 

GELİN HALAYI FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Tv'de ilk kez yayınlanacak olan filmin nerede çekildiğine dair elimizde bir bilgi bulunmuyor.