Gelsin Hayat Bildiği Gibi 23.bölüm fragmanı yayınlandı! Gelsin Hayat Bildiği Gibi 23. Bölüm HD izle

Dizi severlerden tam not alan Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde heyecan sürüyor.Gelsin Hayat Bildiği Gibi sevenleri 23.bölüm detaylarını arama motorlarında aratıyor. Gelsin Hayat Bildiği Gibi 23.bölümde neler olacak? Gelsin Hayat Bildiği Gibi 23.bölüm fragmanı yayınlandı. İşte detaylar…

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 23.bölüm fragmanı yayınlandı! Gelsin Hayat Bildiği Gibi 23. Bölüm HD izle

Gelsin Hayat Bildiği  Gibi dizisinde   Sadi, Songül, Melike, Kıvanç ve Derya'nın içinde bulunduğu karmaşık durumlar hala devam ediyor. Sevenleri arama motorlarında 23.bölüm fragmanını aratmaya devam ediyor. Başrollerinde Ertan Saban ve Devrim Özkan’ın yer aldığı dizide bu hafta neler olacak? İşte ayrıntılar
 

Songül Sadi’ye yetişti

Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin 22. Bölümünde; Sadi’nin eve dönmesini bekleyen Songül gece boyunca gelmemesiyle harekete geçer. Sadi’yi bulabileceği ilk yere giden Songül karşılaştığı manzarayla Sadi’nin kararında ne kadar ciddi olduğunu anlar. Songül Sadi’ye ulaşmaya çalışırken Songül Sadi’ye yetişerek aralarını düzeltmeyi sağlar. Mert sorguya alınırken Kıvanç duyduklarından sonra Derya’nın karşısına çıkar ve yüzleşir. İlk defa Kıvanç’ı kaybetmeye bu kadar yakın olan Derya gecenin tek kötü sürprizinin bu olmadığını anlar. Mert’in başına gelenleri öğrenen Derya ne yapacağını bilemez. Celal’i Melek’in evinin önünde gören Zülfikar sonunda dayanamaz ve Celal’e karşı sert bir tutum sergiler. Ancak bu yaptığının Melek’i zor durumda bırakacağından haberi yoktur.Anne acısıyla her geçen gün biraz daha yüzleşen Gizem, Mert’in haberiyle sarsılır. Araz Gizem’le konuşmaya çalışırken Aylin de mahkeme sonrası ulaşamadığı kardeşi Sanem’i hiç tahmin etmediği bir adreste buldu. Songül ve Sadi ilişkisinin gidişatı artık belli olurken Mert’in beklenen swap testi sonucu Mert’i oldukça zor bir sürece soktu.Songül babası hakkında ulaştığı bir delili Serdar’la paylaştı. Bu sefer delili almak için kendi harekete geçen Serdar’ın bu sefer işi rast gitmedi ve tutuklandı.

23. bölümde neler olacak?

Yakalanan Serdar hemen sorguya alınırken Serdar'ın konuşmaması ve avukatını istemesi işleri yavaşlatır. Gelen avukatın sunduğu teklif Serdar'ı bir yol ayrımına sürüklerken verdiği karar Yılan ekibini zora sokar. Payaslı Songül'ün son günlerde yaşadıklarından sonra onu dışarda yemeğe çıkarmaya karar verir. Songül lüks bir mekana gideceklerini düşünürken Payaslı'nın onu getirdiği yere biraz şaşırsa da ilerleyen saatlerde gittikleri yerin her ayrıntısının Payaslı tarafından ne kadar ince düşünüldüğünü bir kez daha anlar. Zülfikar'ın şartlı tahliyesi yanmasın diye eve dönmek zorunda kalan Melek her saniye Celal'in telefonunu ele geçirmeye çalışır ama bir türlü başaramaz. Gün sonunda telefonun hiç beklenmeyen bir adrese gitmesi Melek ve Aylin'in iş birliği yapmasına neden olur. Mert'in mahkemesi gerçekleşir. Gizem'in mahkemedeki sorulara verdiği cevaplar ve eldeki deliller Mert için işleri daha da çıkmaza sokar. Bir kez daha Mert'in içeriye girme ihtimaliyle yüzleşen Derya, Kıvanç'ın desteğiyle bu zor günleri atlatmaya çalışırken Payaslı, Yaver ve Songül'se Mert'in suçsuzluğunu kanıtlayacak delillerin peşine düşer. Kayıkhaneyi ziyaret eden Sadi ve Yaver'i kötü bir sürpriz beklemektedir.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi konusu nedir?

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde kirli geçmişini ardında bırakarak coğrafya öğretmeni olarak Karabayır Lisesi’ne atanan ve burada yolu ıslahevinden gelen beş gençle kesişen Sadi Payaslı’nın öyküsünü anlatacak. Sadi Payaslı, sarsılmaz adalet duygusu ile hayata bir sıfır geride başlamış bu gençlere kol kanat gerecek.

 Hangi günler ve saat kaçta yayınlanıyor?

 Gelsin Hayat Bildiği Gibi yeni bölümüyle Perşembe 20.00'de Show TV'de

 

 Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin 23.bölüm fragmanını izlemek için tıklayınız

 

Oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor?

 Sadi Payaslı (Ertan Saban)
Derya (Özge Özberk)
Songül (Devrim Özkan)
Gizem (Nilsu Berfin Aktaş)
Yeliz (Ayşe Kırca)
Mert (Özgü Delikanlı)
Araz (Mustafa Açılan)
Zülfikar (Onur Özer)
Aylin (Sanem Babi)
Melek (Rojbin Erden)
Rıza (Tolga Güleç)
Can (Ali Berge)
Sevda (Melisa Bostancıoğlu)