Genç adam, dünyanın en ilginç rekorlarından birine imza attı. Yaptığını duyanlar yeteneğine hayran kaldı

Genç adam, dünyanın en ilginç rekorlarından birine imza attı. Yaptığını duyanlar yeteneğine hayran kaldı. 18 yaşındaki New Yorklu bir genç, 143,1 metre yükseklikte uçan bir dronun düşürdüğü tenis topunu yakalayarak Guinness Dünya Rekoru'nu kırdı.

Cameron Heinig, kendisi ve arkadaşı drone pilotu Julian'ın, en yüksek tenis topu yakalama rekorunu kırmak için iki yaz eğitim aldığını söyledi. Heinig, Guinness Dünya Rekorları'na ilk yaz topu yakalamaya yaklaşmadığını, ancak ertesi yıl antrenman için beyzbol eldiveni kullanarak daha fazla başarı elde ettiğini söyledi. Eldivenli girişimleri tutarlı olduğunda topu çıplak elle yakalamaya başladı. "Canımı acıtacağından biraz endişeliydim ama Guinness Dünya Rekorları unvanı için buna değeceğini düşündüm" dedi.

Genç adam, dünyanın en ilginç rekorlarından birine imza attı. Yaptığını duyanlar yeteneğine hayran kaldı - Resim : 1

143 METREDEN DÜŞEN TOPU TUTTU

Heinig'in resmi girişimi, dronun yüksekliğini ölçmek için görevlendirilen bir araştırmacının, uçan aracın çok küçük olduğunu ve bu nedenle bir reflektör eklenecek şekilde değiştirilmesi gerektiğini söylemesi üzerine ertelenmek zorunda kaldı. Heinig, resmi girişiminin yapıldığı gün üçüncü denemesinde topu yakalamayı başardı. Araştırmacı, aracın 143,1 metre yükseklikten düşürüldüğünü ve önceki rekorun 22,9 metre kırıldığını doğruladı.