Genç kadın, erkeklerin nasıl olması gerektiğini tarif etti. Videosu dakikalar içinde izlenme rekoru kırdı

Aracının içinde oturarak ideal erkeğin tarifini veren genç kadın, kısa sürede binlerce kez izlendi. Sosyal medya kullanıcılarının esprili yorumlarına hedef oldu. Erkeğin tarifini kendi kişisel tercihlerine göre yapan kadın, erkeklerin bakımsız ve 'kıllı' olması gerektiğini savundu.

Sosyal medya kullanıcıları, kişisel fikir ve düşüncelerini sık sık kişisel hesaplarından paylaşmaya devam ediyor. Genç bir kadın da erkeklerin dış görünüşlerine yönelik kişisel fikirlerini kayda aldığı görüntülerini sosyal medya hesabında paylaştı. Erkeklerin sakallarının ve kıllarının olması gerektiğini, onları kadınlardan ayırmak için bunun önemli olduğunu söyledi. O görüntüler kısa zamanda binlerce kez izlenirken, pek çok kullanıcıdan da yorum geldi. 

Genç kadın, erkeklerin nasıl olması gerektiğini tarif etti. Videosu dakikalar içinde izlenme rekoru kırdı - Resim : 1

"KILSIZ ADAM MI OLURMUŞ" 

Genç kadın, arabasının içinde kayda aldığı videoda, "Kılsız adam mı olurmuş oğlum? Oldu olacak babet çorapta giysinler. Erkeğin sakalı olur, döşünde kılı olur. Kadınlar aldırıyor diye erkekte döşündeki kılı aldıramaz. Sakal bırakın ki, kimin ne olduğu belli olsun. Ayrıca kıl erkeği sert yapar. Tamam kadın bakımlı olsun ama erkekte azıcık ayı gibi dolaşsın etrafta. Kadınla, erkeğin farkı çıksın ortaya." dedi. 

Genç kadın, erkeklerin nasıl olması gerektiğini tarif etti. Videosu dakikalar içinde izlenme rekoru kırdı - Resim : 2

SOSYAL MEDYA KULLANICILARINDAN YORUM YAĞDI

Genç kadının yorumları üzerine paylaşılan videonun altına pek kullanıcıdan yorum geldi. Bazıları, esprili bir şekilde maymun fotoğrafları paylaşırken bazıları "Bugünde döşümdeki kıllardan kazandım." dedi. Kadının bu yorumunu eleştirenler ise "Kalitesizlik akıyor" diyerek tepki gösterdi.