Genç kadın, komşusunun 54 yaşındaki eniştesinden çocuk doğurdu! 19 yaşından beri ilişkisi varmış!

Esra Erol'un programına katılan 23 yaşındaki Başak Canpolat, yaşadıklarını anlatınca seyircilerin ağzı açık kaldı. Komşusunun 54 yaşındaki eniştesi ile 19 yaşından beri ilişkisi olduğunu anlatan genç kadın, sevgilisi Yılmaz Aktürk'ten olan çocuğu 11 aylık çocuğu ile ortada kaldıklarını söyledi.

Genç kadın, komşusunun 54 yaşındaki eniştesinden çocuk doğurdu! 19 yaşından beri ilişkisi varmış!

ATV ekranlarının ilgiyle takip edilen Esra Erol'da programında izleyenleri şoke edecek bir olay ele alındı. 23 yaşındaki Başak Canpolat, komşusunun eniştesi olan evli 54 yaşındaki Yılmaz Aktürk'le tanıştıktan 5-6 ay sonra 19 yaşından beri tanıştıktan 5-6 ay sonra ilişki yaşamaya başladıklarını söyledi. Canpolat, aynı zamanda Yılmaz'ın kendisini 11 aylık bebeği ile terketttiğini anlattı.

Yılmaz'ın eşi de bu ilişkiyi öğrenmiş

19 yaşındayken yalnız yaşadığını ve bu süreçte üst kat komşusunun eniştesi olan Yılmaz'la tanıştığını belirten Başak, Yılmaz'ın maddi ve manevi yanında olduğunu ifade etti. 23 yaşındaki genç kız, tanıştıktan 5-6 ay sonra da ilişki yaşamaya başladıklarını ve en başında Yılmaz'ın eşinin bu ilişkiyi öğrendiğini anlattı.

"Çocuk doğduktan yaklaşık 5 ay sonra ilişkiyi bitirmek için çabaladı"

Yılmaz’ın eşinin öğrendiğinde çocuğuna bıçak verip evlerine de gönderdiğini söyledi. Başak, Yılmaz’la 4 yıl boyunca Artvin’de ve Trabzon’da yaşadığını ve Yılmaz’ın çocuk doğduktan yaklaşık 5 ay sonra ilişkiyi bitirmek için çabaladığını aktardı. 23 yaşındaki genç kadın, hamile olduğunu öğrendiğinde bebeği aldırmak istediğini fakat Yılmaz’ın istemediğini de ekledi.

Genç kadın, komşusunun 54 yaşındaki eniştesinden çocuk doğurdu! 19 yaşından beri ilişkisi varmış! - Resim : 1

Genç kadın, komşusunun 54 yaşındaki eniştesinden çocuk doğurdu! 19 yaşından beri ilişkisi varmış! - Resim : 2

Genç kadın, komşusunun 54 yaşındaki eniştesinden çocuk doğurdu! 19 yaşından beri ilişkisi varmış! - Resim : 3

Genç kadın, komşusunun 54 yaşındaki eniştesinden çocuk doğurdu! 19 yaşından beri ilişkisi varmış! - Resim : 4