Genç kadın tasma taktığı evcil hayvanıyla dışarı çıktı... Sokakta onları görenler dönüp dönüp arkalarına baktı

Sosyal medyada içerik paylaşan genç kadın, kendini güvende hissettirdiği için geceleri dışarı çıkarken tasma taktığı tavuğuyla gezdi. O anları hesabında paylaşan kadının tavuğuyla birlikte çektiği görüntüler kullanıcılar tarafından defalarca izlendi.

Genç kadın tasma taktığı evcil hayvanıyla dışarı çıktı... Sokakta onları görenler dönüp dönüp arkalarına baktı

TikTok'ta paylaşımlar yapan Freja isimli kadının, karanlıkta kaldırımda bir tavukla dolaşırken çekilmiş videosu 2,3 milyondan fazla beğeni aldı. Evcil hayvanı olan tavukla, geceleri sokakta gezmenin kendisine güven verdiğini söyleyen genç kadın, tavuğuna tasma takarak gezdi. 

Genç kadın tasma taktığı evcil hayvanıyla dışarı çıktı... Sokakta onları görenler dönüp dönüp arkalarına baktı - Resim : 1

KULLANICILARI ŞAŞIRTTI

Başlangıçta kendisini çeken ve videosunun üzerine "Sokakta güvende hissetmemin nedenleri" yazan kadının takipçileri, kamerayı çevirdiğinde bir köpek görmeyi bekliyordu. Ancak tasma takılmış siyah tüylü tavukla gezdiğini görenler şaşkına döndü. 2.3 milyondan fazla izlenen ve beğeni alan paylaşımın altına genç kadının takipçilerinden pek çok yorum geldi. Tavukların kendileri için "korkutucu" olduğunu söyleyenlerin yanı sıra bazı kullanıcılar Freja'nın kendisini deli gibi göstererek insanları kendisine yaklaşmaktan korkuttuğunu iddia etti. Bir kullanıcı, "Deli gibi görünürsen, seni rahat bırakırlar" diyerek espri yaptı.

Genç kadın tasma taktığı evcil hayvanıyla dışarı çıktı... Sokakta onları görenler dönüp dönüp arkalarına baktı - Resim : 2