Genç kadının cansız bedeni zeytinlikte bulundu! Çocuklarını sevgilisine emanet etmiş!

Bursa'nın Gemlik ilçesinde 45 gündür kayıp olarak aranan, dün bir zeytinlikte ağaca asılı cesedi bulunan 2 çocuk annesi Nevrigül Alan'ın (22) sevgilisi Doğan A.’nın (30) ifadesinde çocukları kendisine bıraktığını söyledi.

Genç kadının cansız bedeni zeytinlikte bulundu! Çocuklarını sevgilisine emanet etmiş!

Osmangazi ilçesinde ikamet eden Nevrigül Alan geçtiğimiz sene, 6 yıl önce 16 yaşında kaçarak evlendiği kocası R.A. ile şiddetli geçimsizlikten dolayı evi terk edip 6 yaşındaki oğlu S.E.A. ile birlikte İznik'te oturan ailesinin yanına gitti. Alan'ın 3 yaşındaki oğlu B.A. ise babası R.A.’da (29) kaldı. Gemlik'te yaşayan dedesi İbrahim T.'yi (68) ziyaret ettikten sonra küçük oğlunu görmek için eşi R.A.'nın evine gideceğini söyleyen Nevrigül Alan'dan, 3 Eylül'den sonra haber alınamadı. Ailesinin kayıp ihbarı üzerine ekipler, kadını bulmak için çalışma başlattı.

Genç kadının cansız bedeni zeytinlikte bulundu! Çocuklarını sevgilisine emanet etmiş! - Resim : 1

45 gündür süren arama çalşmaları, dün 112 Acil Çağrı Merkezine Gemlik ilçesi Umurbey Mahallesi'ndeki bir zeytinlikte asılı bir kadın olduğu ihbarı ile sonlandı. Olay yerine giden ekipler, ağaca asılı haldeki cesedin Nevrigül Alan ait olduğunu testpit etti. Genç kadının cenazesi, Bursa Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. İntihar ettiği düşünülen kadının cesedinin çürüdüğü, çantası ile cep telefonunun olay yerinden yaklaşık 15-25 metrede bulunduğu öğrenildi. Olay yerinde ikinci bir cep telefonu bulundu. 

2 çocuk annesi kadının ölümüne ilişkin yürütülen soruşturmada, Nevrigül Alan'ın telefonda en son Doğan A. ile konuştuğu ortaya çıktı. Nevrigül Alan'ın sevgilisi olduğu iddia edilen Doğan A.'nın kayıp ihbarı sonrası daha önce gözaltına alındığı bildirildi. Serbest bırakılan Doğan A.'nın ifadesinde, 7 yıllık eşi Yasemin A.'ya (29), 'Şirin, çocuklarını bana bıraktı' dediği öğrenildi.