Genç öğretmen ilaç almak için gittiği eczanede kalp krizi geçirerek öldü!

Hakkari'deki bir ortaokulda müzik öğretmeni olan Ahmet Kotan (27), ilaç almak için gittiği nöbetçi eczanede kalp krizi geçirdi. Hastaneye kaldırılan Kotan, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Genç öğretmen ilaç almak için gittiği eczanede kalp krizi geçirerek öldü!

Hakkari/Yüksekova Şehit Azizhan Keskin İlk ve Ortaokulu'nda müzik öğretmeni olarak görev yapan Ahmet Kotan, dün gece rahatsızlanarak Yüksekova Devlet Hastanesi'ne gitti. Muayene olan Kotan, ardından doktroun yazdığı ilaçları almak için ilçedeki nöbetçi eczaneye gitti. Eczaneden içeri girdiği anda fenalaşan Kozan, kalp krizi geçirerek yere yığıldı.

Genç öğretmen ilaç almak için gittiği eczanede kalp krizi geçirerek öldü! - Resim : 1

 

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, genç öğretme ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla Yüksekova Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Ahmet Kotan, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kotan'ın cenazesi, memleketi Diyarbakır'a gönderildi.

Genç öğretmen ilaç almak için gittiği eczanede kalp krizi geçirerek öldü! - Resim : 2

"GECESİNİ GÜNDÜZÜNÜ ÖĞRENCİLERİNE ADAYAN BİR ÖĞRETMENDİ"

Genç öğretmeninin acı kaybı sonrası görev yaptığı ortaokulun okulun müdürü İskan Saklamaz, Kotan'ın öğrencileri tarafından çok sevilen bir öğretmen olduğunu belirterek, "Gecesini gündüzünü öğrencisine adayan bir öğretmendi. Bizler kendisinden memnunduk. Allah rahmet eylesin. Dün öğle vaktinde hastaneye gitmiş ilaç almak için eczane önünde fenalaşarak kriz geçirmiş ve hastaneye kaldırıldı. Burada da yapılan tüm müdahaleler sonucunda hayatını kaybetti. Bugün cenazesi Diyarbakır’da toprağa verilecektir" dedi.

Genç öğretmen ilaç almak için gittiği eczanede kalp krizi geçirerek öldü! - Resim : 3