Gençlere o müjdeyi Cumhurbaşkanı Erdoğan vermişti! Vergisiz telefon ya da bilgisayar detayları netleşti. Marka sınırı getirildi

Türkiye'de milyonlarca öğrencinin merakla beklediği vergisiz telefon ya da bilgisayarla ilgili detaylar ortaya çıkmaya başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, üniversite öğrencilerini heyecanlandıran detayları paylaştı. Telefon ve bilgisayarlarda marka sınırlandırması bulunuyor.

Gençlere o müjdeyi Cumhurbaşkanı Erdoğan vermişti! Vergisiz telefon ya da bilgisayar detayları netleşti. Marka sınırı getirildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı’nda oldukça önemli açıklamalarda bulunmuştu. Seçim sürecinde ve sonrasında atılacak adımlara ilişkin bilgilendirmelerde bulunan Erdoğan, üniversite öğrencilerini heyecanlandıran vergisiz bilgisayar ve telefon detaylarınada değindi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN MÜJDEYİ VERMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan seçim öncesi açıklamasında "Yükseköğrenimdeki gençlerimize bir defaya mahsus olmak üzere cep telefonu ve bilgisayar ediniminde vergi muafiyeti sağlayacağız, ayrıca aylık 10 GB ücretsiz internet vereceğiz" ifadelerini kullandı ve yükseköğretimde öğrenimine devam eden ve başlayacak olan öğrencilerin bir defaya mahsus olmak üzere vergisiz cep telefonu ve bilgisayar satın alabilecekleri duyuruldu.

SADECE TÜRKİYE'DE ÜRETİLENLERİ ALABİLECEKLER

Gençlere bir defaya mahsus vergisiz telefon ve bilgisayarın ayrıntıları belli olduğu belirtilerek öğrencilerin sadece ya telefon ya da bilgisayar alabilecekleri ve sadece Türkiye’de üretilen ya da montajlanan telefon ve bilgisayarI alabilecekleri aktarıldı.