Dev şirket evden çalışmaya devam edecek

General Motors başkanı ve CEO'su Mary Barra, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada evden çalışmaya devam edeceklerini bildirdi.

Dev şirket evden çalışmaya devam edecek

General Motors başkanı ve CEO'su Mary Barra bir LinkedIn blog gönderisi ile Salı günü şirketteki çalışanlar için daha esnek bir çalışma planını açıkladı. Barra, "Çalışmanın izin verdiği yerlerde" çalışanların artık "Hedeflerine ulaşmada en büyük etkiye sahip olabilecekleri yerlerde çalışma esnekliğine sahip olacaklarını" söyledi.

Bu yaklaşımın arkasındaki fikrin çalışanların aşırı kuralcı rehberlik olmadan akıllı kararlar verebilmesi olduğunu belirten Barra, her General Motors çalışanının değişikliklerden "aynı miktarda esneklikle" yararlanamayacağını ifade etti. Ancak şirketin her işçi için daha iyi bir denge oluşturmaya kararlı olduğunu söyledi.

Barra, bunu başarmaya yardımcı olmak için GM'nin Kuzey Amerika'ya 200'den fazla yeni üretim grup lideri eklediğini söyledi. Şirket ayrıca üretim sahalarını ek dizüstü bilgisayarlar ve diğer cihazlarla donatacak ve çevrimiçi eğitimlerin işten veya evden tamamlanmasına izin verecek.