Gercekgundem.com satıldı, 3 bomba isme yazarlık teklifi götürüldü

Gazeteci Barış Yarkadaş'ın web sitesi gercekgundem.com satıldı. gercekgundem.com'un yeni sahibi ise Bakırköy Belediyesi'nin eski başkanı Ateş Ünal Erzen'in yeğeni Cenk Erzen oldu.

Gercekgundem.com satıldı, 3 bomba isme yazarlık teklifi götürüldü

Türkiye'nin en eski haber sitelerinden biri olan, günlük 300 binlik bir okur kitlesini yakalayan ve yapılan özel haberlerle ses getiren www.gercekgundem.com haber sitesinin satışı yapıldı.

Site CHP'nin eski milletvekili Barış Yarkadaş tarafından kurulmuş, Yarkadaş siyasete girdikten sonra siteyi Ozan Buz'a devretmişti.

Haber sitesini satın alan kişi ise Bakırköy'ün eski belediye başkanı Ateş Ünal Erzen'in yeğeni Cenk Erzen. Fakat Cenk Erzen'in Ateş Ünal Erzen ile ilişkisinin olmadığı ve görüşmedikleri öğrenildi.

Haber sitesinin başına ise deneyimli gazeteci Rıdvan Akar getirildi. 

Gerçekgündem uzun zamandır Kadıköy'deki bir büroyu ofis olarak kullanıyordu, ancak haber sitesinin yeni adresinin Halk TV'nin Taksim'deki eski yeri olacağı belirtildi.

Öte yandan ulaştığımız kaynaklar Gerçek Gündem'e yeni kadrolar ekleneceğini ve bir çok isme yazarlık teklifi yapıldığını söylediler.

3 isme yazarlık teklifi götürüldü

Bu arada bir çok isme haber sitesinde yazarlık yapmak için teklif götürüldüğü öğrenildi. 

Bunlar arasında tiyatro oyuncusu Levent Üzümcü, Cumhuriyet gazetesi yazarı Barış Pehlivan ve Halk TV'de yazarlık yapan İsmail Saymaz da var.

3 ismin de bu teklif ile ilgili herhangi bir karar vermedikleri öğrenildi. MEDYATAVA