Gerçekler ortaya çıktı! A Milli Takım’da büyük değişime hazır olun! Kuntz giderse yerine gelecek isim belli oldu

A Milli Takım’daki görevine son verileceği iddia edilen Stefan Kuntz hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Kuntz’un başarısızlığı durumunda yerine düşünülen adayın Abdullah Avcı olduğu belirtildi.

Gerçekler ortaya çıktı! A Milli Takım’da büyük değişime hazır olun! Kuntz giderse yerine gelecek isim belli oldu

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, geldiği günden bu yana tartışılan bir isim olarak öne çıkıyor. Özellikle Milli Takım’ın Euro 2024 Elemeleri kapsamında D Grubu’nda çıktığı ikinci maçında Hırvatistan’a 2-0 yenilmesi sonrası eleştiri okları Stefan Kuntz’a dönmüştü.

Gerçekler ortaya çıktı! A Milli Takım’da büyük değişime hazır olun! Kuntz giderse yerine gelecek isim belli oldu - Resim : 1
Stefan Kuntz

 

HAMİT ALTINTOP'UN ADIMI

Daha sonra Hamit Altıntop’un Stefan Kuntz’un yerine Abdullah Avcı’yı düşündüğü hatta bu konuda görüşme yaptığı öne sürülmüştü.

BÜYÜKEKŞİ YALANLAMIŞTI

Bu haberlerin ardından açıklama yapan Stefan Kuntz, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, "Şu anda böyle bir şey söz konusu değil. Stefan Kuntz ile yolumuza devam edeceğiz” ifadelerini kullanmıştı

Gerçekler ortaya çıktı! A Milli Takım’da büyük değişime hazır olun! Kuntz giderse yerine gelecek isim belli oldu - Resim : 2
Abdullah Avcı

 

TFF YÖNETİMİ VE HAMİT ALTINTOP, KUNTZ’DAN MEMNUN DEĞİL

Söz konusu olayın ardından gündemi ısıtacak bir haber daha geldi. Levent Ümit Erol, TFF yönetimi ve Hamit Altıntop’un Stefan Kuntz’dan memnun olmadığını ifade ederek Kuntz’un yerine düşünülen ismin Abdullah Avcı olduğunu belirtti.

KUNTZ’UN YERİNE DÜŞÜNÜLEN İSİM BELLİ OLDU

Levent Ümit Erol, katıldığı programda şunları söyledi:

“Hamit Altıntop, Abdullah Avcı ile görüşüyor. Kuntz’dan memnun değiller. Hem federasyon memnun değil hem Hamit Altıntop. Kuntz’ın alternatifi Abdullah Avcı. Seçim süreci bitsin, Kuntz’un en ufak başarısızlığında ilk adres Abdullah Avcı.”

Gerçekler ortaya çıktı! A Milli Takım’da büyük değişime hazır olun! Kuntz giderse yerine gelecek isim belli oldu - Resim : 3

ABDULLAH AVCI’NIN MİLLİ TAKIM KARİYERİ

Hollandalı Guus Hiddink'in yerine getirilerek, 17 Kasım 2011'de Türkiye Futbol Federasyonu ile 31 Mayıs 2015 tarihine kadar sözleşme imzalayan Avcı, sözleşme süresini tamamlayamadan görevinden ayrıldı. A Milli Futbol Takımı, Avcı döneminde 6'sı resmi, 12'si özel olmak üzere oynadığı 18 maçta 6 kez kazandı, 8 yenilgi aldı, 4 maçta da berabere kaldı. Bu dönemde yaptığı maçlarda 26 gol atan ay-yıldızlı ekip, kalesinde de aynı sayıda gol gördü.