Gergerlioğlu yalnız değildir!...

Bunlar değil mi PKK'ya sırtını dayayan?..

Bunlar değil mi PKK isterse tükürüğünde boğar diyen?..

Bu örnekleri çoğaltmak mümkün…

Gelelim bu karara tepki gösterenlere…

*Avrupa Parlamentosu: Türk yetkilileri, Anayasası ile aynı çizgide olduğunu savundukları değerlere, Avrupa standartlarına bağlılıklarına ve Türkiye’nin taraf olduğu uluslararası sözleşmelere uymaya çağırıyoruz.

*ABD: Ömer Faruk Gergerlioğlu'nun milletvekilliğinin düşürülmesi de dahil Türkiye’deki son yaşanan olayları yakından takip ediyoruz. Halkların Demokratik Partisi'nin kapatılması çabalarını da izliyoruz. Bu karar Türk seçmenlerin iradesini hiçe sayacak, Türkiye’deki demokrasiyi yıpratacak ve milyonlarca vatandaşın temsil hakkını elinden alacaktır. Türk hükümetini, Anayasa'nın koruma kapsamı ve Türkiye'nin uluslararası yükümlülükleri çerçevesinde ifade özgürlüğüne saygı duymaya çağırıyoruz.

*Karar sonrası HDP Eş Genel Başkanı telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerinde bulunan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu: Gelişmeler ülkede demokrasi olmadığını bir kez daha göstermiştir.

*CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel: HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu'nun vekilliğinin düşürülmesi hukuksuzdur. Yasama organının bu hukuksuzluğa bir kez daha alet edilmesi kabul edilemez. TBMM Başkanlığı Enis Berberoğlu kararında yaptığı hatayı kasten tekrarlamaktadır. Gergerlioğlu yalnız değildir

Ve PKK terör örgütü…

Gergerlioğlu'nu yalnız bırakmayanlara bakar mısınız?...

Avrupa, ABD, CHP ve PKK…

Yorumu size bırakıyorum!...