Getafe Atletico Madrid maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

İspanya La Liga 6. hafta maçında Getafe ile Atletico Madrid karşı karşıya gelecek. Maçın yayın saati ve kanalı futbolseverler tarafından merak ediliyor. Peki, Getafe - Atletico Madrid maçı ne zaman, saat kaçta? Getafe - Atletico Madrid maçı hangi kanalda?

Getafe Atletico Madrid maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Getafe ve Atletico Madrid İspanya La Liga 6. hafta maçında mücadele verecek. Futbolseverler ‘Getafe Atletico Madrid maçı hangi kanalda yayınlanacak? Getafe Atletico Madrid maçı muhtemel 11’ler neler? ’ sorularına yanıt arıyor. Peki, Getafe - Atletico Madrid maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

GETAFE ATLETİCO MADRİD MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Getafe - Atletico Madrid maçı 21 Eylül Salı akşamı Coliseum Alfonso Perez Stadyumu’nda oynanacak. Karşılaşma Atletico Madrid saati ile 20:30’da başlayacak ve SMART SPOR ekranlarından naklen yayınlanacak.

GETAFE ATLETİCO MADRİD MAÇININ HAKEMİ KİM?

İspanya La Liga 6.hafta Getafe ve Atletico Madrid maçının hakemi henüz açıklanmadı.

GETAFE ATLETİCO MADRİD MAÇI MUHTEMEL 11’LER

GETAFE: David Soria, Djene Dakonam, Cucurella, Mathias Olivera, Arambarri, Nemanja Maksimovic, Jason, David Timor, Carlos Alena, Jaime Mata, Enes Ünal

ATLETİCO MADRİD: Jan Oblak, Trippier, Stefan Savic, Mario Hermoso, Renan Lodi, Koke, Saul, Angel Correa, Marcos Llorente, Rodrigo De Paul, Luis Suarez