Hüsnü Çoban'a Hüsnü Çoban'dan bile daha çok benziyor!

Dünyaca ünlü model kardeşler Gigi ve Bella Hadid’in babası Mohamed Hadid ile Arka Sokaklar'ın Hüsnü komiserinin benzerliği şaşırttı.

Hüsnü Çoban'a Hüsnü Çoban'dan bile daha çok benziyor!

Dünyaca ünlü model kardeşler Gigi ve Bella Hadid’in babası Mohamed Hadid İstanbul’a geldi.

Memaar Al Morshedy’in CEO’su Hassan Morshedy ile birlikte Türkiye’ye gelen Hadid, önceki gün Zeytinburnu Fişekhane’de bulunan mekanın açılışına katıldı. Gayrimenkul kralı olarak anılan Mohamed Hadid, kendisine ikram edilen baklava ve çayı çok beğendiğini ifade etti.

3 gün İstanbul’da konaklayacağı ve İstanbul’un tarihi yerlerini de gezeceği öğrenilen Mohamed Hadid “Türk insanının cana yakın ve misafirperver olduğunu duymuştum gelmeden önce ama yemeklerinin bu kadar şahane olduğunu bilmiyordum. Buralara bayıldım. Asıl yaz aylarında bir kez daha gelerek bu sefer iyi bir tatil yapmak istiyorum” dedi.

Hüsnü Çoban'a Hüsnü Çoban'dan bile daha çok benziyor! - Resim : 3

"Hüsnü Çoban'a Hüsnü Çoban'dan daha çok benziyor"

Mohamed Hadid ile Arka Sokaklar dizisinde Hüsnü Çoban'ı canlandıran Özgür Ozan'ın benzerliği olay oldu. Saç şekilleri ve duruşlarıyla birbirlerine çok benzeyen Hadid ve Ozan hakkında Twitter kullanıcıları tarafından çok sayıda yorum yapıldı. Bir kullanıcı Mohamed Hadid için "Hüsnü Çoban'a Hüsnü Çoban'dan daha çok benziyor" yazdı.