Girdiği iddia hayatını kararttı

2013 yılında arkadaşlarıyla girdiği iddia sonucu felç kalan 22 yaşındaki Uğur Özbek, 7 yıldır yatağa bağımlı. Özbek, tek umudu olan kök hücre tedavisi ile eski günlerine dönmek istiyor.

Girdiği iddia hayatını kararttı

Arkadaşlarıyla girdiği iddia sonucu Beykoz'da denize atlayan ve soğuktan hipotermi geçiren Uğur Özbek felç kaldı. Özbek hayata tutunmayı başarsa da zorlu tedavi süreci de başlamış oldu. 

Hayatı kararan Uğur Özbek'in annesi Aynur Pamuk oğlunun başından bir an olsun ayrılmıyor. 

Tek umudu kök hücre tedavisi

Oğlunu bir an olsun yalnız bırakmayan anne Aynur Pamuk tek umudunu kök hücre tedavisine bağladı.

Gerekli testlerin yapılması sonucu 22 yaşındaki Uğur, kök hücre tedavisi için uygun bulundu.  Ancak aile maddi durumları doğrultusunda tedaviye başlayamadı. 

Aynur Pamuk, Kök hücre tedavisi için kan tahlilinin gerektiğini, uygunluk çıkması durumunda geri kalan herşeyinin halledebileceğini açıkladı. Çeşitli tahlillerin ardından kök hücre tedavisinin çözüm olduğunu öğrendiklerini savunan Pamuk, "Ben yetkililerden çocuğumun tedavisinin yapılması için yardım istiyorum" dedi. 

Koyu bir Beşiktaş taraftarı olan Uğur, Burak Yılmaz ve Quaresma en beğendiği oyuncular arasında. Uğur'un annesinden sonra en büyük desteği Beşiktaş sevgisi oldu. 

Annesi oğlu sağlığına kavuşur kavuşmaz Uğur ile birlikte Beşiktaş maçına gitmeyi istiyor. 

"Anne demesini özledim" 

Aynur Pamuk, 7 Senedir çocuğumun anne demesini onunla oturup sohbet etmeyi özlediğini dile getirirken, bir annenin evladının sesini duyamamasının çok acı bir şey olduğunu ifade etti.