Giresunspor’dan hakem kararlarına çok sert tepki! “TFF’den acil reaksiyon bekliyoruz. Lale Orta istifa!"

Giresunspor Başkan Vekili Ferhat Karademir, Beşiktaşlı futbolcu Aboubakar’ın Giresunsporlu Görkem Sağlam’a yaptığı hareket sonrası kırmızı kart çıkmamasını eleştirdi, Lale Orta’yı istifaya davet etti. Karademir, “Aboubakar yumruğu bize değil Türk futboluna atmıştır. TFF’den acil reaksiyon bekliyoruz. Yoksa camia olarak yaşananların bilginiz doğrultusunda olduğu fikri ortaya çıkacaktır. Lale Orta istifa!" dedi.

Giresunspor’dan hakem kararlarına çok sert tepki! “TFF’den acil reaksiyon bekliyoruz. Lale Orta istifa!"

Spor Toto Süper Lig’in 28.haftasında Beşiktaş, evinde konuk ettiği Giresunspor’u 3-1 mağlup etti. Siyah beyazlılara galibiyeti getiren golleri Aboubakar (2) ve Redmond attı, Giresunspor’un golünü ise Bajic kaydetti.

TARTIŞMA YARATAN POZİSYON

Maçta tartışma yaratan pozisyonlar da yaşandı. Maçın 45+1.dakikasında Vincent Aboubakar, topsuz alan Alper Sağlam’a eliyle müdahalede bulundu. Giresunsporlu futbolcular pozisyonda kart beklerken hakem Atilla Karaoğlan kendisine itirazda bulunan Kuwas sarı kart gördü.

Giresunspor’dan hakem kararlarına çok sert tepki! “TFF’den acil reaksiyon bekliyoruz. Lale Orta istifa!" - Resim : 1
Görüntü yayıncı kuruluş BeIN Sports'tan alınmıştır.

 

“ABOUBAKAR YUMRUĞU BİZE DEĞİL TÜRK FUTBOLUNA ATMIŞTIR”

Yaşanan pozisyon ve hakem kararlarını eleştiren Giresunspor Başkan Vekili Ferhat Karademir sert açıklamalar yaptı.

Giresunspor Başkan Vekili Ferhat Karademir, “Aboubakar yumruğu bize değil Türk futboluna atmıştır. Birkaç hafta önce kafa atan oyuncuya kırmızı vermemek için abartıyor diyerek VAR hakemlerine karşı gelecek kadar Beşiktaş'ı korumaya çalışan hakemi bu maça verme sebebiniz belli oldu” dedi.

Giresunspor’dan hakem kararlarına çok sert tepki! “TFF’den acil reaksiyon bekliyoruz. Lale Orta istifa!" - Resim : 2
Ferhat Karademir

 

“OYUNCULARIMIZIN İTİRAZINA RAĞMEN VAR DEVREYE GİRMEDİ

Karademir “Kara gecenin başlangıç pozisyonu, penaltı öncesi Salih'in Alper'i net çekmesi ve faul sonrası, oyuncularımızın itirazına rağmen VAR devreye girmedi. Girse de Atilla Bey izlemeye tenezzül etmez. Sonrasında Perez'e çok net penaltı” değerlendirmesinde bulundu.

“TFF’DEN ACİL REAKSİYON BEKLİYORUZ”

Giresunspor Başkan Vekili Ferhat Karademir, "Çalınan hakkımız ağır gelir taşıyamazsınız. Haddinden fazla emek taşır. Adalet herkese lazım. TFF’den acil reaksiyon bekliyoruz. Yoksa camia olarak yaşananların bilginiz doğrultusunda olduğu fikri ortaya çıkacaktır. Lale Orta istifa!" ifadelerini kullandı.