Survivor şampiyonu Cemal Can'ın yüreği ağzına geldi! Korku dolu anları paylaştı!

Gittiği New York'u saran farelerden nasibini alan Survivor şampiyonu Cemal Can'ın yüreği ağzına geldi. İşte ayrıntılar...

Survivor şampiyonu Cemal Can'ın yüreği ağzına geldi! Korku dolu anları paylaştı!

İlk şarkısı Kahraman ile YouTube'da 5 milyondan fazla dinlenen Cemal Can Canseven, New York'a tatile gitti. Gittiği parkta ülkeyi saran dev fareleri gören Canseven, korku dolu anlar yaşayınca "Benim canım temiz ülkem" diyerek Türkiye'yi övdü.

2 hafta önce Kahraman'ı dinleyicilerin beğenisine sunan Survivor 2020 şampiyonu Cemal Can Canseven'in şarkısı 5,6 milyon izlenmeye ulaştı.

Şimdilerde başarısının tadını çıkaran genç isim, tatil için New York'a gitti ancak hiç beklemediği şeylerle karşılaştı.

Survivor şampiyonu Cemal Can'ın yüreği ağzına geldi! Korku dolu anları paylaştı! - Resim : 2

Manzara karşısında paniğe kapıldı

Yıllardır New York'ta görülen dev fareler, koronavirüs ile beraber daha da içinden çıkılmaz bir hale geldi. Salgın yüzünden yemek için çöp sıkıntısı çeken 3 milyon fare, restoranları dahi bastı. Ülkeyi saran farelerden Cemal Can Canseven de nasibini aldı. Dolaşmak için parka giden şarkıcı ve fenomen, gördüğü manzara karşısında paniğe kapıldı.

"Gözünü seveyim canım memleketim tertemiz"

Konu hakkında açıklama yapan Canseven, "New York deyince zannedersin ya böyle havalı ve tertemiz… Bir fareler var. Dün gece parkta yürümeye korktum kolum kadar ve atlıyorlar. Gözünü seveyim canım memleketim tertemiz" dedi.