Gizlice girdiler! Cips yiyip içki içtiler...

Antalya Kaleiçi’nde bir tur teknesine giren 4 kişi teknede içki içip cips yedi. Tekne kaptanı davetsiz misafirlere seslenerek, “Gündüz gelin ben sizi tura çıkarırım, yeter ki bize zarar vermeyin” dedi.

Olay, Antalya Kaleiçi'nde bir Yat Limanı’ndaki tur teknesinde meydana geldi. Tura çıkmak için sabah saatlerinde teknesine gelen 30 yaşındaki Recep Çetinkaya, havanın yağışlı olması sebebiyle üst güverteye minder kontrolüne gitti. Minderlerin olduğu alanda içki şişesi, bardak ve cips poşetleri gördü.

Mesai arkadaşına bu durumu söyleyen Çetinkaya, arkadaşının tekneyi temiz bıraktığını öğrenince Çetinkaya, hemen yan teknedeki güvenlik kamerasındaki görüntüleri inceledi.

Recep Çetinkaya, 1’i kız 4 kişinin portatif köprüden tekneye bindiklerini ve yaklaşık 1 saat 45 dakika teknede kalan 4 kişinin geldikleri gibi köprüden atlayarak gözlerden kaybolmadığını öğrendi. Çetinkaya, teknedeki fotoğraf makineleri ve bilgisayarlarının yerinde durduğunu, alkol ve gazlı içeceklerin sandık tipi buzdolabından alındığını fark etti. 

Değerli eşyanın götürülmemesine sevinen Çetinkaya, tekneye binen kişilere “Gündüz gelin ben sizi tura çıkarırım, yeter ki bize zarar vermeyin” çağrısında bulundu.