Gökçe Bahadır ve Emir Ersoy Madrid'te aşk tazeledi! Keyifli anlarını takipçileriyle paylaşan çifte beğeni yağdı

Reyting rekorları kıran Ömer dizisinde, Gamze karakterini canlandıran güzel oyuncu Gökçe Bahadır ve eşi Emir Ersoy tatil için Madrid'i tercih etti. Keyifli anlarını takipçileriyle paylaşan çift, fotoğraflarına not koymayı da ihmal etmedi.

Gökçe Bahadır ve Emir Ersoy Madrid'te aşk tazeledi! Keyifli anlarını takipçileriyle paylaşan çifte beğeni yağdı

Sevilen dizi Ömer'de Gamze karakterine hayat veren Gökçe Bahadır, eşi Emir Ersoy ile tatil için Madrid'i tercih etti. Ünlü çift tatilde aşklarını tazelerken, keyifli anlarını takipçileriyle paylaşmayı da ihmal etmedi. 

Gökçe Bahadır ve Emir Ersoy Madrid'te aşk tazeledi! Keyifli anlarını takipçileriyle paylaşan çifte beğeni yağdı - Resim : 1

Pazartesi akşamları StarTV'de yayınlanan Ömer dizisinde Selahattin Paşalı ve Barış Falay ile başrol oynayan Gökçe Bahadır, bayram tatilini yurtdışında geçiren ünlü isimler arasında yer aldı.

Müzisyen eşi Emir Ersoy ile İspanya'nın başkenti Madrid'e giden ünlü oyuncu, paylaşımlarıyla adından söz ettirdi.

Gökçe Bahadır ve Emir Ersoy Madrid'te aşk tazeledi! Keyifli anlarını takipçileriyle paylaşan çifte beğeni yağdı - Resim : 2

"Mİ AMOR" (AŞKIM)

Ömer dizisinin yıldızı, eşinin "Mi amor" (aşkım) notuyla yayınladığı kareyi kalp emojisiyle paylaşırken; akşam başka bir yerde çekilen fotoğraflarını da "Her şeye yetişmeye çalışan ikili" diye paylaştı.