Nesrin Cavadzade'den Yıldız Tilbe yorumu... Kediye kına yakmıştı

Gökhan Alkan ile aşk yaşayan Nesrin Cavadzade kedisinin kafasına kına yakan Yıldız Tilbe hakkında konuştu.

Nesrin Cavadzade'den Yıldız Tilbe yorumu... Kediye kına yakmıştı

Başrolünü oynadığı “Üç Kuruş” dizisi 28. bölümde final yapacak olan Nesrin Cavadzade Bebek’te kameramıza takıldı. Cavadzade evlilik planları yaptığı meslektaşı Gökhan Alkan’la, Antakya’da “Kalp Yarası” dizisinde oynadığı için aylarca ayrı kalmıştı. Alkan’ın dizisi geçen haftalarda final yaptı.

Nesrin Cavadzade mayıs sonunda ekran macerası son bulacak olan “Üç Kuruş” dizisinin başından beri bir sezon olarak planlandığını ifade etti. 

Nesrin Cavadzade tatilde annesinin yanına Datça’ya gideceğini söyledi. Cavadzade hasta kedilerine bakmak için bu sezon çok yoğun çalışmadığını açıkladı.

Nesrin Cavadzade'den Yıldız Tilbe yorumu... Kediye kına yakmıştı - Resim : 1

Ünlü oyuncuya kendisi gibi kedileri olan Yıldız Tilbe’nin son paylaşımı hatırlatıldı. Saldırgan sokak köpekleri için yaptığı “bölge halkı zehirli et versin, hepsi gebersin” açıklaması nedeniyle mahkemelik olan Tilbe, evdeki bir kedisinin başına kına yakmış ve paylaştığı fotoğrafın altına “şimdi bunun saçı tam benim istediğim renk olacak” notunu düşmüştü. Konu ile ilgili konuşan Cavadzade, "Yıldız hanım ne yaparsa doğru yapar. Ona bayılıyorum. Öyle bir şey yaptıysa güzel. Benim kedilerim çok uslu yaparsam da bi sıkıntı çıkmaz" dedi.