Gökhan Ergün başarılarıyla dünyaca ünlü markalar göz kırptı, yakın markaja alındı

Ünlü iş insanı Gökhan Ergün’ün başarısı Avrupa’da geniş yankı buldu. Güzellik Merkezleri, Kozmetik alandaki yenilikçiliği ve yarının dünyasını öngören Gökhan Ergün’ün Türkiye’de 20 Avrupa’da da 2 şubesi bulunuyor.

Gökhan Ergün başarılarıyla dünyaca ünlü markalar göz kırptı, yakın markaja alındı

Kozmetik dünyasının geleceği ön görerek ilerlemesi gerektiğine inanan Ergün; ‘’Kozmetik sektörü yelpazesi geniş bir sektördür. Uzun süredir sektördeki yerimizi işimize olan saygımız ve titizliğimiz belirledi. Konu insan sağlığı olunca ticari hedefler benim için bir hiç olur. Ürünlerimizle danışanlarımızın ve kullanıcılarımızın hayatlarına dokunabilmek, sonuçtan yüzde yüz memnun kalmalarını sağlamak ticari hayatın her zaman önünde gelir’’ dedi.

Dünyanın 36 ülkesine kendi markasının ihracatını yapan Gökhan Ergün Avrupa’daki başarılarından sonra dünyaca ünlü markaların yakın markajına girdi. Her geçen gün globalleşme yolunda emin adımlarla ilerleyen Ergün; ‘’yüzlerce kişiye istihdam sağladık, hedef elbette binler… Markamızın çalışanlarıyla güzel ve her geçen gün büyüyen, gelişen bir aile olduk. İnsanlar bizlere ciltlerini büyük bir güvenle emanet edebiliyorlar. Bunun bir sırrı yoktur. Başarıda bir sır aramak gerekirse işinizi düzgün ve severek yapmak derim. İnsan sağlığının ve ve misafirlerimizin mutluluğunun önüne hiçbir ticari kaygı geçemez’’ dedi.

Gökhan Ergün; ‘’Markamızın ürün oluşum süreçleri uzun ve yüzlerce testten geçerek son halini alıyor. Alanında profesyonel ve uzman ekip tarafından hazırlanıyor. Bugünlerde dünyaca ünlü birçok markanın yakın markajındayız. Bu gurur verici’’ dedi.

Başarılı İş İnsanı Gökhan Ergün şimdilerde yepyeni ve sürpriz ürünler üzerinde çalıştığının müjdesini vererek kullanıcılarını sevindirdi.

Gökhan Ergün başarılarıyla dünyaca ünlü markalar göz kırptı, yakın markaja alındı - Resim : 1