Gökhan Özen için 3 ay uzaklaştırma kararı

Selen Sevigen'in eski eşi Gökhan Özen için mahkemeye yaptığı uzaklaştırma talebi kabul edildi. Buna göre Gökhan Özen, eski eşine ve çocuklarına 3 ay boyunca yaklaşamayacak. Özen bu karar üzerine bir açıklama yayınladı.

Gökhan Özen için 3 ay uzaklaştırma kararı

Sabah gazetesinin haberine göre Selen Sevigen, Aile Mahkemesi'ne başvurarak 4 yıl önce boşandığı, iki çocuğunun babası şarkıcı Gökhan Özen hakkında uzaklaştırma talebinde bulundu. Sevigen, 2010'da evlendiği Özen'in 2016'da ABD'ye gidip gelmeye başladığını, 2017'de oraya tamamen yerleştiği için anlaşmalı olarak boşandıklarını ifade etti. Sevigen, dilekçesinin devamında Özen'in 2 ay önce geri döndüğünü, kızlarıyla yaşadıkları konuta vakitsiz saatlerde geldiğini, çocuklarının yanında kavga ettiğini ve psikolojik olarak baskı yapıp zarar verdiğini belirtti. Mahkeme, Özen hakkında 3 ay süreliğine şiddet, tehdit, aşağılama eylemlerinde bulunmamasına, aynı zamanda konuta, iş yerine ve çocuklarının okul çevresine yaklaşmamasına karar verdi.

Gökhan Özen, Selen Sevigen'in çıkarttığı uzaklaştırma kararı sonrası eski eşinin popüler olmak için bunu yaptığını iddia etmişti.

Gökhan Özen bu karar üzerine Instagram'dan bir paylaşım yaparak yanıt verdi. İşte Özen'in yanıtı:

Gökhan Özen için 3 ay uzaklaştırma kararı - Resim : 1