Gökhan Özen eski eşi Selen Sevigen'in küfürlü konuşmalarını ifşa etti!

2016 yılında boşandığı iki çocuğunun annesi Selen Sevigen'in babası Mehmet Sevigen ile mahkemelik olan ünlü şarkıcı Gökhan Özen eski eşinin küfürlü konuşmalarını ifşa etti.

Gökhan Özen eski eşi Selen Sevigen'in küfürlü konuşmalarını ifşa etti!

Gökhan Özen, eski eşi Selen Sevigen ile aralarında geçen konuşmalarını Instagram hesabından yayınladı.

Eski eşinin küfürlü konuşmalarını paylaşan Özen, eski kayınpederi Mehmet Sevigen'e seslenerek, ''Bu panik ve öfkenin 600 yıllık tarihi yapıyı otel yapmış anne ve babasının cimer’e şikayet edilmesi ile bir ilgisi var mıdır?

bu hakaretleri aynı odadan dinlemeye maruz bırakılan 5-8 yaşlarında 2 kız çocuğunu bu dava ile ilgili vahşice baskı unsuru olarak kullanan bir anne sağlıklı mıdır?

Buna ne diyosun Memet Sevigen ? Ben sana ne demiştim de gururun kırılıp (!) hakkımda hakaretten dava açmıştın? Bak bu senin kızın. Sen yetiştirmişsin. Pardon yani yetiştirememişsin. Hale bak seviye yerlerde.. Bugüne kadar yine de evlatlarım hatrına bu hakaretlere hakaret davası açmamıştım ama senin ağzı bozuk kızına şimdi yeni bir dava açma zamanıdır. Hakaretten.

Benim sözlerimde kırılıp (!) bu hale gelmişsin madem düşün bu kadar küfürü hem kendine hem ölmüş babana böyle şuursuz bi kadından sen yesen kimbilir neler yapardın? Bi düşün hele bakalım ? Ha sizin derdiniz gurur değil alıştığınız usul sağa sola iftiralar tehditler küfürler yağdırıp çirkeflikle kendi ağzınla anlattığın bi suçtan sıyrılmaksa tabi orası ayrı. Sonuçta Allah görüyor ben doğru bildiğimi konuşurum şunu iyi bil: sen beni susturamazsın'' cümlelerini kullandı.