Gökten 45 metre uzaktan arabanın içerisindeki canlının ne olduğunu gördü. Hemen harekete geçip ok gibi avlamaya gitti

Dünyanın en iyi görme yetisine sahip canlılarından biri olan şahin, gökten 45 metre uzaklıktan arabasının içerisindeki canlının ne olduğunu gördü. Hemen harekete geçen şahin, ok gibi onu avlamaya gitti ancak mideye indirmek istediği yavru kedi, arabanın içinde duruyordu. Şahini o gün öğle yemeğinden ayıran aracın ön camı oldu. Şahin, şansını denedi, camı defalarca pençeledi fakat başarılı olamadı. Yavru kedi ise şahinin heybetinden korksa da güvendeydi.

Dünyanın en iyi görme yetisine sahip canlılarından biri olan şahin, öğle yemeğini gökten 45 metre uzaklıktan seçmişti bile. Avına sakin sakin yakalaşan şahin, mideye indirmek istediği yavru kediyi önce inceledi. Ardından tam harekete geçecekti ki, cama tosladı.

Gökten 45 metre uzaktan arabanın içerisindeki canlının ne olduğunu gördü. Hemen harekete geçip ok gibi avlamaya gitti - Resim : 1

MİDEYE İNDİREMEDİ

Aracın ön panelinde duran yavru kediyi, arabanın ön camı koruyordu. Ancak şahin, camı fark etmemişti. Şahin, bir süre çabalasa da camı aşıp yavru kediyi mideye indiremedi. Kedi ise şahinin heybetinden korksa da içten içe güvende olduğunu biliyordu.