Gol sevincine yapılan yoruma sinirlenen Hande Sarıoğlu'ndan takipçisine şok sözler: 'Donumda...'

Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem olan eski spor spikeri Hande Sarıoğlu sıkı bir Galatasaray taraftarı. Galatasaray-Samsunspor maçında takımının golleriyle adeta kendini kaybeden Sarıoğlu o anları paylaştı. Takipçilerinden gelen yorumu okuduğunda ise sinirden deliye döndü.

Gol sevincine yapılan yoruma sinirlenen Hande Sarıoğlu'ndan takipçisine şok sözler: 'Donumda...'

Cesur tarzı ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen güzel spiker Hande Sarıoğlu, Galatasaray'a olan sevgisiyle de tanınıyor. Son olarak Galatasaray - Samsunspor maçını izlemeye giden Sarığlu atılan gollerle adeta kendinden geçti. Sevinç anlarını sosyal medya hesabından da paylaştı.

Hande Sarıoğlu'nın çığlıklı gol sevincine bir takipçisinin yaptığı yorum güzel spikeri çok sinirlendirdi. "Kabak tadı verdi" yazan takipçisine "Takipten çık" cevabını verdi.

Gol sevincine yapılan yoruma sinirlenen Hande Sarıoğlu'ndan takipçisine şok sözler: 'Donumda...' - Resim : 1

CEVAP GECİKMEDİ

Aynı takipçisinden "Gayet düzgün bir yorum yaptım 50 tane böyle video paylaştı takipçi olarak yorumumu yaptım eleştiriyi kaldıramıyorsa yapacak bir şey yok" yanıtı geldi.

"DONUMDA SALLARIM"

Sarıoğlu bu cevabı görünce dayanamadı ve takipçisine şok bir yorumda bulundu. Spiker "Ne eleştirisi ne kaldıramaması, donumda sallarım hepinizi, katlanamıyorsan çıkar gidersin oğlum, burası benim, yallah" dedi.

Gol sevincine yapılan yoruma sinirlenen Hande Sarıoğlu'ndan takipçisine şok sözler: 'Donumda...' - Resim : 2