Gomis, Okan Buruk'u yalanladı! O futbolcular paylaşımını beğendi!

Spor Toto Süper Lig’in 31.haftasında Galatasaray evinde konuk ettiği Fatih Karagümrük ile 3-3 berabere kaldı. Maçın ardından teknik direktör Okan Buruk ve Gomis'in karşılıklı atışmaları geceye damga vurdu. İşte detaylar...

Gomis, Okan Buruk'u yalanladı! O futbolcular paylaşımını beğendi!

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 31.haftasında evinde konuk ettiği Fatih Karagümrük ile 3-3 berabere kalarak üç puandan oldu.

Maçın ardından basın toplantısında açıklama yapan Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Fransız golcü Bafetimbi Gomis hakkında sorulan bir soruya yanıt vererek, "Perşembe günü antrenman öncesi bana geldi, bundan sonra oynamak istemediğini söyledi. Genel olarak daha az süre bulduğu için bundan sonra Galatasaray forması giyip, oynamak istemediğini ifade etti. Onu çok seven, değer veren biri olarak, takım içerisinde önemli bir rolü alan biri olarak ona söylediğim, ona takımın ihtiyacı olduğu, son 7 maçta bizlerin ona ihtiyacı olduğunu, onun Galatasaray içerisinde değerli olduğunu tekrar hatırlatmak istedim. Kendisi için bunu gurur meselesi olduğunu, bundan sonra oynamak istemediğini tekrar söyledi. Burada önemli olan Galatasaray forması” dedi.

GOMİS'TEN OKAN BURUK'A CEVAP

Buruk’un açıklamaları sonrası Gomis, sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Sırt ağrısı nedeniyle maçta oynamadığını ifade eden golcü futbolcu şunları kaydetti:

"Maçtan sonra kendi adıma birçok iddia duydum, oldukça şaşırdım. Bu akşamki sonuçtan sorumlu olamam, çünkü sahada değildim. Takımın kazandığı ve bensiz çok iyi gittiği birçok maçta olduğu gibi... Sırt ağrılarım var. Gerçek bu. Geri kalan kısım ise soyunma odası konuşmaları; onları da seslendirmenin yeri burası ya da medya değil. Çünkü Galatasaray'a ve takım arkadaşlarıma çok büyük saygım var. Takımın odaklanması gereken bir şampiyonluk ve kalan maçlar var. Konu ben ya da başka bir birey olamaz.”

Gomis, Galatasaray formasıyla bu sezon çıktığı 26 maçta 10 gol attı, 3 asist yaptı. 

O FUTBOLCULAR GOMIS'İ BEĞENDİ

Nicolo Zaniolo ve Fernando Muslera, Bafetimbi Gomis'in paylaşımını beğendi. Bu beğeniler sonrası teknik ekip ile oyuncular arasında problem yaşandığına dair yorumlar yapılmasına neden oldu.

Gomis, Okan Buruk'u yalanladı! O futbolcular paylaşımını beğendi! - Resim : 2