Gönül Yazar'ın sevgilisi hakkında şok iddia!

Gönül Yazar'ın kendisinden 32 yaş küçük sevgilisi Rüzgar Mağden hakkında skandal iddialar ortaya atıldı.

Gönül Yazar'ın sevgilisi hakkında şok iddia!

Gönül Yazar bir magazin programında kendisinden 32 yaş küçük olan Rüzgar Mağden ile ilişkisini açıklamıştı. Yazar'ın bu açıklamasından sonra magazin programına canlı olarak bağlanan bir izleyici Mağden hakkında ortaya bir iddia attı.

İzleyici, Rüzgar Mağden’in göründüğü gibi biri olmadığını söyledi ve şöyle konuştu:

''İki sene önce Rüzgar Mağden arkadaşım Doğa’nın hayatına girdi. Ona cinsel içerikli mesajlar gönderip yakınlık kurmaya çalıştı. Arkadaşımın sevgilisiyle arasını açtı, onu defalarca İstanbul’a davet etti. Arkadaşım ona güvenip gitmedi, kendisi hasta ruhlu birisidir.''

Telefonla bağlanan izleyici, Gönül Yazar'a durumu anlattığını da belirtti.

Bu iddialar üzerine ise Rüzgar Mağden'in cevabı gecikmedi. Mağden kendisini şu sözlerle savundu:

"Ben çok önceden internette bir fotoğraf gördüm ve o kişiden hoşlandım. Bu insanla sadece internet üzerinden konuştum. Videolu mesajlar göndermiş olabilirim ama hiç buluşmadım. Sonradan öğrendim ki o fotoğrafından hoşlandığım kadın yabancı bir modelmiş, konuştuğum kişi beni kandırmış. Gerçeği öğrenince de konuşmamızı bitirdim. Olay bundan ibaret. İyi giden bir ilişkim olduğu için bana iftira atıyorlar."

Ayrıca Rüzgar Mağden, iddialara sosyal medya hesabı Instagram'dan yaptığı paylaşımla da tepki gösterdi. Mağden, paylaştığı bir fotoğrafla cinsel mesajlar attığı iddia edilen kadının kendisine saplantılı olduğunu yazdı:

''2014 yılında Doğa Emir adını kullanıp sahte resimler edinip ortalıkta dolaşan G. A. adındaki saplantılı kadın, kaldı ki yüzünü dahi görmedim. TEHLİKELİ’dir. İnsan bu kadar nasıl saplantılı olur sonunda anladım. Başıma geldi. İnanın psikolojim bozuldu. Altta gördüğünüz bu saplantılı kadının 5 Mayıs'ta Instagram sayfasından paylaştıklarına bakın. Adımla ilgili çok paylaşım yapmış. Hepsi bende var. Ortada video ve fotoğraf da yoktur."