Google Haberler’in yeni görünümü çok sevildi. Herkes haberi Google'den takip ediyor

Google Haberler, yeni bir görünüm ve daha fazla özelleştirme seçeneğiyle yenilenmiş bir arayüze kavuştu. Hizmetin 20 yılını kutlamak için gelen içerik, kullanıcılardan tam not aldı.

Google Haberler’in yeni görünümü çok sevildi. Herkes haberi Google'den takip ediyor

Google, kullanıcılarına haber alanında büyük hizmetler sunmaya devam ediyor. Google’nin Haberler alanında yaptığı son değişiklik de kullanıcılardan tarafından tam not aldı. Yeni arayüz, arama çubuğunu en üstte tutar, ancak hemen altında eski düzenin gezinme sütununun yerini alan bir dizi sekme gösterir.

Google Haberler’in yeni görünümü çok sevildi. Herkes haberi Google'den takip ediyor - Resim : 1

“SİZİN İÇİN” VE “TAKİP EDİLİYOR” SEKMELERİ ÇIKACAK

Google Haberler’i açtığınızda varsayılan olarak Ana Sayfa adlı ilk sekme seçilir. Yanınızda, takip ettiğiniz konularla ilgili kişiselleştirilmiş öneriler ve haberler gösteren “Sizin İçin” ve “Takip Ediliyor” sekmelerini bulacaksınız.

Google Haberler’in yeni görünümü çok sevildi. Herkes haberi Google'den takip ediyor - Resim : 2

ÖZELLEŞTİR DÜĞMESİNİ DE BULABİLECEKSİNİZ

Konu bloklarıyla aynı alanda Özelleştir düğmesini bulabilirsiniz. Menü ile Google Haberler sayfasında görünen konuları ekleyebilir, kaldırabilir ve yeniden sıralayabilirsiniz.

Google, hizmette görüntülenen bilgiler hakkında daha fazla bağlam sağlamak için masaüstündeki “Doğruluk denetimi” bölümünü de genişletti.