Google internet hizmeti verecek! Google'dan kullanıcılarına büyük hizmet

Dünyanın en büyük teknoloji devi Google, kullanıcılarına en iyi internet deneyimini sunmak adına harekete geçiyor. Google, eçtiğimiz yılın ekim ayında test edilmeye başlanan yeni 5 Gbps’lik interneti bazı bölgelerde kullanıma sunacak.

Google internet hizmeti verecek! Google'dan kullanıcılarına büyük hizmet

Teknolojide dünya lideri Google, internet hizmeti de sunmaya başlıyor. Donanımhaber’de yer alan bilgilere göre, Google Fiber, yavaş olsa da büyümeye devam ediyor. Geçtiğimiz yılın ekim ayında test edilmeye başlanan yeni 5 Gbps’lik plan artık genel kullanıma sunulmaya başlanıyor.

DÜŞÜK BİR ÜCRET ALACAKLAR

Aylık 125 dolar gibi cüzi bir fiyat talep eden firma bu hizmetini şimdilik Kansas, West Des Moines ve Salt Lake bölgelerine verecek. Paketi almak isteyenler isteğe bağlı olarak Wi-Fi 6 yönlendirici, iki adede kadar ağ genişletici ve evleri 10 Gb/sn'ye hazır olacak şekilde yükselten profesyonel destek de alabiliyorlar.

EV KULLANICILARI İÇİN AŞIRI HIZLA 

5 Gb/sn hızları çoğu ev kullanıcısı için aşırı bir hız olsa da minimum gecikmeye ihtiyaç duyan veya sık sık büyük dosyalar aktarmak zorunda olan profesyoneller, oyuncular ve diğerleri için kullanışlı olacaktır. 5 Gb/sn indirme hızı ile 150 GB boyutu olan Microsoft Flight Simulator’ü indirmek sadece üç dört dakika sürecektir.