Google yeniliğe doymuyor! Yine kullanıcılarını mest edecekler

Teknoloji devi Google yeniliğe doymak bilmiyor. Google Haberler'de resmen devrim yapan Google, yine kullanıcılarını mest edecek bir güncelleme üzerinde çalışmaya başladı.

Google yeniliğe doymuyor! Yine kullanıcılarını mest edecekler

Teknoloji camiasının şüphesiz lideri olan Google, kullanıcılarına en iyi deneyimi sunmak adına hamlelerine devam ediyor. Google'dan yine kullanıcılarını mest edecek bir hamle geldi. Google'nin yeni hamlesi kullanıcılarını yine çok sevindirecek. 

Şirket, son aylarda Android kullanıcıları için varsayılan mesajlaşma deneyimini iyileştirmeye odaklandı ve Google Mesajlar artık Google Mesajlar uygulamasındaki kullanıcı profillerini destekleme özelliğini eklemek için hazırlanıyor olabilir.

TÜM ÖZELLİKLERİ TEST EDİYORLAR

u/seeareeff tarafından bir Reddit gönderisinde yayınlanan bir ekran görüntüsüne göre şirket, Mesajlar’a kullanıcı profilleri eklemeye başlayabilir.

Ekran görüntüsü, uygulamanın ayarlarında “Görünürlük” kontrollerine sahip “Profil” adlı bir sayfa ve bir kullanıcı Mesajlar’a katıldığında uyarı almanıza olanak tanıyan “bildirimler” ayarları içerecek.

Muhtemelen, şirket tüm özellikleri özelliği dahili olarak test ediyor ve bunları Mesajlar uygulamasının gelecekteki bir Beta sürümünde yayınlamayı planlıyor. Mesajlaşma uygulamaları yıllardır Profilleri kullanıyor, ancak arama motoru devi Apple’ın dahi sahip olmadığı bazı özellikleri sunmayı hedefliyor.