Gören gözlerine inanamadı! 5 LT ayçiçek yağında inanılmaz fiyat! Yetişen alıyor!

Yemeklerin olmazsa olmazı ayçiçek yağına gelen zamlar vatandaşı, uygun fiyatlı sıvıyağ araştırmaya itmişti. Bazı dönemlerde avantajlı fiyatlar sunan büyük marketler adeta vatandaşın akınına uğrar hale geldi. Uygun fiyatlı ayçiçek yağını gören vatandaş ihtiyacını karşılamak için markete koşuyor. 5 LT ayçiçek yağında büyük indirim yapan zincir market bugün duyuru yaptı. Peki, 5 litrelik ayçiçek yağı ne kadar? Ayçiçek yağı hangi markette indirimli olacak?

Gören gözlerine inanamadı! 5 LT ayçiçek yağında inanılmaz fiyat! Yetişen alıyor!

Bugünlerde uygun fiyatlı sıvıyağ bulmak neredeyse imkansız hale geldi. Gelen zamların ardından mutfağın çok kullanılan temel besin maddelerinden biri olan ayçiçek yağı fiyatıyla cep yakıyor. Vatandaşlar uygun fiyatlı ayçiçek yağı bulmak için araştırmalarını sürdürüyor. Zincir marketlerin ara sıra yaptığı indirimleri duyanlar markete hücum ediyor. Dev indirim açıklayan zincir marketlerden biri de Migros oldu. 

Migros'un kendi markası olan sıvıyağda yaptığı indirimle 5 litrelik sıvıyağ piyasadaki fiyatlardan çok daha ucuz fiyata satın alınacak. Marketin internet sitesi üzerinde geçerli olan indirimle birlikte 5 litre sıvıyağ 139,90 TL’den satın alınacak.

İnternet sitesi üzerinde 5 litre sıvıyağın fiyatı 152,50 TL’den 139,90 TL’ye indirildi. Piyasada şu an 150 TL’den başlayan sıvıyağ fiyatları mevcutken bu indirimin birçok vatandaş tarafından tercih edileceği düşünülüyor. 

 

 

Gören gözlerine inanamadı! 5 LT ayçiçek yağında inanılmaz fiyat! Yetişen alıyor! - Resim : 1