Gören vatandaşlar korkudan arabadan inemedi...Yerleşim yerinin dibine kadar gelmişler

Sivas’ın Gemerek ilçesinde yerleşim yeri yakınına kadar inen iki ayı, arabada oturan vatandaşlar tarafından görüntülendi. Arabadan görüntüleri çeken vatandaşlar korkup inemediklerini ifade ettiler.

Gören vatandaşlar korkudan arabadan inemedi...Yerleşim yerinin dibine kadar gelmişler

Sivas’ta yer alan Gemerek ilçesinde arabanın içinde yağmuru izleyen Tarkan Yıldırım, Kuruçay mevkiinde arabasını durdurdu. Kısa bir süre dağdan iki ayını indiğini gören Yıldırım iki ayının  yerleşim yeri yakınına kadar indiğini gördü. O anları cep telefonu kamerasıyla kaydeden Tarkan Yıldırım, ayıları gördüklerinde tedirgin olduklarını ve bu yüzden korktukları için arabadan inmediklerini söyledi.

 Gören vatandaşlar korkudan arabadan inemedi...Yerleşim yerinin dibine kadar gelmişler - Resim : 1

“BÜYÜK İHTİMAL AÇ KALMIŞLARDI”

Sızır kasabası sakini Tarkan Yıldırım, “Geçen gün ustamla beraber çalışmak için Çat köyüne gidiyorduk. Hava da yağışlıydı. Kuruçay mevkiinde arabamızı sağ çekip durduk. Yağmuru seyrediyorduk. O anda dağdan iki ayının indiğini gördük. Ayıları görünce ister istemez tedirgin olduk. Zarar verir mi saldırır mı saldırmaz mı diyerek. Arabadan inmeye korktuk. Ayılar biraz dolandı, hayvanlar da bizi görünce korktu. Geri dağa doğru gittiler. Büyük ihtimal aç kalmışlardı” dedi.

Gören vatandaşlar korkudan arabadan inemedi...Yerleşim yerinin dibine kadar gelmişler - Resim : 2