Görenler gözlerine inanamadı! Seyir halindeki trenin üstüne çıkan çift herkesin gözü önünde cinsel ilişkiye girdi

Amerika Birleşik Devletleri'nin New York kentinde seyir halindeki bir metro treninin üstünde cinsel ilişkiye girerken görüntülenen çift sosyal medyada gündem oldu. Görüntüler, Metropolitan Ulaşım Otoritesi'nin (MTA) harekete geçmesini talep ederek paylaşıldı. İfşa görüntülerinin altına takipçiler tarafından, "Bu gerçekten çok mide bulandırıcı", "Artık hiçbir şeye şaşıramam dediğimde" gibi yorumlar yapıldı.

Görenler gözlerine inanamadı! Seyir halindeki trenin üstüne çıkan çift herkesin gözü önünde cinsel ilişkiye girdi

Sosyal medyadan paylaşılan görüntüler, kısa sürede kullanıcılar arasında dikkatleri çekti. Gündüz vakti kaydedilen görüntülerde hareket halindeki bir trenin üzerine çıkan çiftin cinsel birliktelik yaşadığı görüldü. O anlar sosyal medyada gündem olurken tepkilerin odağına da yerleşti.

Görenler gözlerine inanamadı! Seyir halindeki trenin üstüne çıkan çift herkesin gözü önünde cinsel ilişkiye girdi - Resim : 1

Amerika Birleşik Devletleri'nin New York kentinde hareket halindeki bir metro treninin üstünde cinsel ilişkiye girerken görüntülenen bir çift sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekti. Queens mahallesinden geçen bir trenin üzerinde cinsel birliktelik yaşayan ikiliye ait görüntüler Metropolitan Ulaşım Otoritesi'nin (MTA) harekete geçmesini talep ederek paylaşıldı.

Görenler gözlerine inanamadı! Seyir halindeki trenin üstüne çıkan çift herkesin gözü önünde cinsel ilişkiye girdi - Resim : 2

"ARTIK HİÇBİR ŞEYE ŞAŞIRMAM DEDİĞİMDE"

Sosyal medyadan ifşa edilen görüntülerde Van Wyck Ekspres Yolu üzerindeki yükseltilmiş rayların üzerinden geçen trenin tepesinde üç kişinin yer aldığı görüldü. Üçüncü kişinin çiftin yanına doğru hareket ettiği görülürken sosyal medya kullanıcıları görüntülere yorum yapmayı ihmal etmedi.

Bir sosyal medya kullanıcısı gönderiye, "Bu gerçekten çok mide bulandırıcı" yorumunu yaptı. Bir başka sosyal medya kullanıcısı ise, "Artık hiçbir şeye şaşıramam dediğimde" yorumunu ekledi.