Görenler korku filmi karesi sandı! Gerçek ise şaşırttı! Mikroskobik düzeyde çekilen fotoğraf sosyal medyada olay oldu!

Bu fotoğraf, doğa fotoğrafçısı Eugenijus Kavaliauskas tarafından çekildi. Mikroskobik düzeyde çekilen bu fotoğraf günlük hayatta sık sık gördüğümüz bir canlının yüzüne aitti. Fotoğrafçı çektiği bu fotoğraf ile katıldığı yarışmada birinciliğe hak kazanırken, sosyal medyada da büyük ilgi topladı. Peki, bu fotoğraf hangi canlının yüzüydü?

Görenler korku filmi karesi sandı! Gerçek ise şaşırttı! Mikroskobik düzeyde çekilen fotoğraf sosyal medyada olay oldu!

Bir teknoloji şirketi tarafından düzenlenen fotoğraf yarışmasında, Litvanyalı doğa fotoğrafçısı Eugenijus Kavaliauskas’ın, fotoğrafı yarışmaya damga vurdu. Mikroskobik düzeyde 5-X objektif lens ile çekilen fotoğraf, yarışmanın birincisi oldu.

Hem yarışmada hem sosyal medyada büyük ilgi topladı!

Kavaliauskas, çektiği "Karınca" fotoğrafıyla yarışmaya katılmaya karar verdi. Mikroskobik düzeyde 5-X objektif lens ile çekilen karınca yüzüne ait fotoğraf, birinci seçildi. Aynı zamanda  yarışmayı kazandıran bu fotoğraf, sosyal medyada da çokça paylaşıldı. Korku filmlerini andıran, karıncanın ürkütücü görüntüsü, sosyal medyada binlerce kullanıcının ilgisini çekti. Bu fotoğraf, Kavaliauskas'a 3.000 dolarlık para ödülü kazandırdı.

Görenler korku filmi karesi sandı! Gerçek ise şaşırttı! Mikroskobik düzeyde çekilen fotoğraf sosyal medyada olay oldu! - Resim : 1