Beyaz Saray'ın sırları ifşa oldu!

Görevi bırakma hazırlığındaki ABD Başkanı Donald Trump'ın eşi Melania Trump'ın üvey kızı ve damadı hakkındaki söylediği iddia edilen sözler gündem oldu.

Beyaz Saray'ın sırları ifşa oldu!

Başkanlık yarışını kaybeden Trump, koltuğa veda etmeden önce son dedikoduları da çığ gibi yayılıyor. Bir dönem Melania Trump’ın yardımcısı ve danışmanı olarak görev alan Stephanie Winston Wolkoff, yaşadıklarını Melania and Me: The Rise and Fall of My Friendship with the First Lady (Melania ve Ben: First Lady ile Dostuluğumuzun Yükselişi ve Düşüşü) adlı kitabında paylaştı.

Wolkoff kitabında, “Melania, Ivanka'dan hiç hoşlanmıyordu. Trump göreve geldiğinde Müslümanların ülkeye girişini yasaklamış ve göçmenleri çocuklarından ayırmaya karar vermişti. Ancak o dönemde Melania değil, Ivanka babasının yanındaydı ve gereksiz çıkışlar ile gaza getiriyordu” dedi.

Wolkoff'un iddiasına göre Melania, üvey kızı Ivanka ve onun eşi Jared Kushner için yılan benzetmesini yapmış.

Melania, üvey kızının, kendi First Lady görevlerinin üzerine bastığını düşündüğünü ve bu yüzden, Ivanka ve eşine yılanlar dediğini iddia etti. Wolkoff, First Lady'nin Ivanka ve Jared'ı 'istediklerini elde etmek için her şeyi yapacak insanlar' olarak tarif ettiğini de belirtti.