Oscar'lı oyuncu Tom Cruise şişmiş yüzü ile sosyal medyanın diline düştü

Yakışıklılığı ve oyunculuğu ile çok izlenen filmlere imza atan Oscar'lı oyuncu oğlu ile gittiği maçta fotoğraflandı. Yakışıklı oyuncu Tom Cruise'un yüzündeki deforme hayranlarını hayal kırıklığına uğrattı.

Oscar'lı oyuncu Tom Cruise şişmiş yüzü ile sosyal medyanın diline düştü

59 yaşındaki Tom Cruise, beyzbol maçında çekilen fotoğrafı ile magazin gündemine oturdu. Tom Cruise'un son hali filmlerde göründüğünden çok farklı olduğu için hayranları büyük üzüntü yaşadı.

The Sun'nın haberine göre efsane oyuncu Tom Cruise, bu hafta San Francisco'daki bir maçta fotoğraflandı ancak yüzündeki şişlikler gözden kaçmadı. 

Oscar'lı oyuncu Tom Cruise şişmiş yüzü ile sosyal medyanın diline düştü - Resim : 1

26 yaşındaki oğlu Connor ile San Francisco Giants'ın Los Angeles Dodgers maçını izleyen Tom Cruise hayranları ile de konuştu. Ancak yüzündeki şişlik ve deformasyon sevenlerin dikkatini çekti.

Bazı hayranlar onun Top Gun yıldızı olduğuna inanamadı, diğerleri ise Hollywood ikonunun dolgu yaptırıp yaptırmadığını sorguladı. Kimi sevenleri ise şişlikleri kilo almasına bağladı.

Twitter'da bir hayran, "Tom Cruise yüzüne ne yaptı?" diye sorarken başka bir hayranı ise "Tom Cruise yüzünü yakan birine benziyor" diye yazdı. Başka bir hayranı ise ünlü oyuncunun yüzünü şişmiş kurbağaya benzetti.